this is war

hej alla godissugna rackare!
jag trodde ej att vi skulle börja använda våran förtjusande blogg innan vi hade fixat den, men eftersom jag ser att mina käraste kollegor har gjort det, så vill inte jag vara sämre! (idagärjagtrevlig?)
jag tänkte bara berätta om min vistelse i lirreköping! (tack mandizzz för lycko önskningen)
i fredags tog vi the train efter ett mycket ansträngande datakunskapsprov fick jag springa men eftersom jag inte rör speciellt mycket på mig nu förtiden kan jag meddela att det gick sådääär....disturbia dummmdumm. när vi kom dit så drog vi till käraste vandrarhemmet HAHA det var det värsta jag varit med om ja ärligt talat trodde vi att vi skullle bli mördade + våldtagna, orkar inte gå in på detaljer varför, fråga bara signe så får ni svaret? huhuuu.  sen drog vi och käkade och ammi den jävla krokodilfittan åt mycket mat må jag säga!!!! jag får krux på henne. efter det dansade vi lite på gatan och va allmänt flumzz. sen vart det ungdomsdisco inan konserten yeeah yeeah yeaah hahaha det var nästan lika hemskt som vårat kära katthem.... men men man fick underhålla sig med annat. klockan 23.00 var vi laddade till tusen på en sista öppning med teenage battlefield meeeeeen dom hade byttt ordning på låtarna. hahah så tröga det förstörde ALLLT! så vi ville nästan dra. men va fann? slutet var ju detsamma. efter spelningen så träffade vi två trevliga tjejer och sedan drog vi till lirreköpings city! yeah. lite senare träffade vi pojkarna  och spenderade våran natt på ett trevligt sätt!  katthemmet var inget för oss. kärring! nu är allt sluut

har inga bilder men dennna fagra från sommaren oooh..




saknar även mina facc vänner känns som det var en evighet sen...  & jag är typ sjjuk igen.. yeeah detta firar vi


vilket jävla höjdar inglägg, jag har skrivit det seriösaste inlägget av oss alla SCORE!!

//kungkoven caivell


hallå i stugan!!!!

tjeeena alla våra underbara 1000000 läsare!!

Nu sitter jag (mandizz) här hemma hos miepie och väntar på att hon ska byta om! Segare än en mullsork vill jag meddela. Tänker på dig caivell, hoppas det får en underbar kväll där borta i lirreköping! Och hoppas att inte Pissi pissar på sig av skräckfilmem hon skulle se idag! Tänker på dig med Fellabella såklarre, hoppas du blir frisk snart<3

Skolan idag var OKQ8! Fick mitt första MVG okeeeeej ett litet minus var det med men stolt är jag! Spanska måste jag tillägga att det var!

Neee nu är miepie klar så nu ska jag, miepie och hanna ta vårat pick och pack och går till emma där det skulle vara några trevliga personer :)))


Pusss på korvennnn!!!! // mandizzzzzzzzz

Min sängram e sneeeeee

HEJ ALLA FACC-FANS!
Cissi&Fella är hos Linus&Laban med comapny. Vi kollar någon dålig film. Och det innebär ju då att vi missar idol..
Men nu ska vi dunsta
Sakna oss inte för mycket smååååå prinskuuuurvar
Puss piss prinskorv/ Berit&Judith

KRULLL PÅ LAXXXEN

HEJHEJ!
 jag har ett problem? alla frågar om jag är hes när jag pratar svaret är NEEEJ! IM A FUCKING MAN!
thats the ammmzzwer!
amanda sitter och skriver om räkodlingen detta är något som är ett brinnande intresse för henne. kul att hon med har hittat en hobby.
cissi is back on track i skolan. det är lovelly. njut på bara. hon sitter och kolla på minisnoppar på datorn. moget säger jag moget. jag använder ialllafall min svenska ti ordentliget!
idag måste jag medela att det är sista jp konserten och snart rullar tåget till linköping där natten spenderas på vandrarhem mohahahah fast jag glömmde skriva upp adressen de ligger på så hur vi ska hitta dit är en annan femma! YEEAH. gillar livet. jag är övertaggad


jag är så jäävla sugen på kooorv som vanligt. BIIG DADDY GEE MIG!

ROCK'N'ROLL BA / kungkorven(c)


JÄVLAR I HAVET

Hej babes!
Tänk er att mitt allra första inlägg får bli idag. Och jävlar vilken ful blogg vi har, men det ska väl gå att ordna. Nu har vi iallafall sparkat igång våran karriär med våran facc-blogg som redan nu består utav 30 tusen läsare.. Lite kvar att slipa på men annars så är vi påväg.
Idag var jag sjuk och jag hoppas att Cajjjjan och Mysan hade det skoj utan både mig och Pissie iallafall. Dom hade ju trots allt..ja vem fan hade dom att roa sig med? Det är ingen som vet!
Nehe ni, nu får det räcka för mig!!!

xoxo feeeeeeeeeella


halllåå

Hallå alla våra 1000000000 läsare!!!!!

Nu sitter vi små muttsorkar här i skolan och saknar FELLABELLA & PISSI!!! KRYA PÅ ER ERA KORVAR

Om en kvarre har vi dyngkukskunskap med våran älskade MARre<3<3 OMG love you sooo much!
Igår var det idol på tuna park men våran NIRREPIRRE var inte där! Istället kom Camilla söööötnnoowwsen <3<3<3<33 loove puss! NOT! Men REZA var där så vi överlever.




hejdå allllla fina människor/fula kossor. det sitter en snett mittemot osss! PUSSSSSSSSPÅSNORREN

/kungkorven&mandizzz

facc me

ligger & tar mig på könet & undrar vad som händer i eran ungkars lya?

korv

skulle vara as shysst om någon som kan/vill fixa header till den nya bloggen facc.blogg.se hör av sig :)
tack på förhand! / FACC

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0