today was gonna be the day but I'm never gonna throw it back on you

sitter i skolan, börjar om en halvtimme. varför ska vi ens gå i skolan nu? vi sitter ju bara och rullar pubis på lektionen. så sjukt onödigt. jag är trött. irriterad. arg. osv osv. allt pga att min skit telfon inte ringde. så fick springa allt jag hade till bussen trodde jag skulle svimma. seriösttalat då. nu kom josef ialllafall.

hej då / caisa

VECKANS BABE

det finns många anledningar till att denna lilla prick blir veckans babe! Dagarna är fyllda av skratt tack vare honom! jag tror det är honom hela facc kommer sakna mest från klassen iaf jag!



13 DAGAR KVAR TILL SKOLAVSLUTNINGEN!!!!!

MM 13 dagar kvar! 13!!13!!13!!

nyss var det ju 156! ahhh

amanda e här
karwan e här
caisa e här
emre e här
mm
m


SÖTASTE NÅGONSIN!!!!!!! OCH JAG ÄR STOLT ÖVER ATT SÄGA ATT DET ÄR MIN BRUR!
dagen innan vi skulle åka till rhodos är denna tagen! förväntningar och glädje!
en prommis genom torshälla gick vi sen kollade vi på film, mys! och visste att nästa dag skulle vi sitta på planet till rhodos! mm-mm-mm
min fina vän<3

PROM PLANS

tjo, jag emre och amanda håller på att kolla på bal kläder. bestämmer frisyrer osv osv.



denna klänning ska jag iallafall beställa hem! och emre hade tänkt att matcha mig med denna fina kavaj (vet att den är lite kvninlig men med honom i den blir den manlig......)

skönt att redan ha det bestämt så slipper det bli så stressande i 3:an
/ caisa


AMEN HALLÅ VA

sitter här som en lök i soffan och lökar i kapp med rödlöken på bordet. Nej mer serri, tror fan det är 1000 grader här på övervåningen. Halsen gör ont, huvudet dunkar, jag kallsvettas aa det var de! Men måste gå till snoppskolan imorgon för jag har snoppmattenationella sååå... snopp på det vavava!

gick hem från skolan idag, var bara på naturkunskapen och nu sitter jag här och saknar facc! att över en halv dag jag inte är i skolan så saknar jag dom! Älskar er mina vänner!

dags för sängen!


♥♥♥♥
/amanda

TJO FLÖJT!

hej hej, förlåt att vi inte har bloggat på länge. men snart kommer en fin fin blogg. bara att längta njuta osv osv.  en hälsning tilll amanda som fyller 17år idag GRATTTIS MIN PRINS!

fellla och jag gör intevjuver på varandra om naturkunskapen, så nu har jag allt jag behöver om AIDS! tack baby

// KUNG KORVEN SOM E BACK

korv

har fått mitt första födelsedagskort på posten idag, blev glad men väääldigt deprimerad! 5 dagar kvar som 16 åring fanfanfanfanfan

gick upp nio idag med min sötis för hon skulle iväg och jobba! Du kommer helt klart få jobbet min älskling!

bjusssar på några bilder från rhodos!






LOVE YOU!

/manda


time won't let me go

tja alla galningar. det var ett tag sedan. grekland var sjukt najsigt. har tänkt och eftersom jag är den enda som bloggar här (dock har fella vart riktigt duktig medans jag vart borta!!!!!) så har kungkorven bestämt sig för att ge sig ut på öppna hav, stå på egna ben, flyga från boet osv. ja jag ska alltså skafffa en own blogg. kanske fixar ikväll om jag orkar. men nu ska jag börja på amanda present, för ja min prins fyller 17 strax!



/ CAIVELL


Today, is my day

Efter skolan gick jag och cissi till nyfors och solade en sväng, vi känenr oss ju otroligt bleka nu. funderade nästan på om vi hade delat in FACC i grupper som heter "jing och jang"!? inte bra det där. efter nyfors gick vi vidare ner på stan där vi kollade runt lite, hittade inget idag mer än trosor från mq.
simon är här och vi sitter och kollar på petra medes show, gillar inte den männsikan alltså. vet egentluigen inte varför.. men nej, hon är inte bra nånstans! vi ska snart sova så att jag orkar upp till samhällskunskapsprovet imorgon, är man taggad? NEJ.
är det bara jag som skriver i den här bloggen eller? /fella

FÖRRESTEN GOTT FOLK! JAG AHR HIITTAT MINA SPÅRLÖST FÖRSVUNNA NYCKLAR! IDAG FICK JAG ETT BREV HEM SOM DET STOD ATT NÅGON SNÄLL JÄVEL HADE LÄMNAT IN DOM TILL POLISEN EFTERSOM ATT JAG HADE EN SÅNDÄR POLISBRICKA PÅ NYCKELKNIPPAN. `DET ÄR BARA ATT HÄMTA UT DOM SÅ HAR JAG DOM SNART I MINA HÄNDER IGEN, DÄR DOM HÖR HEMMA! FYFAN VAD JAG ÄR LYCKLIG. NU HAR JAG BÅDE TVÅ SKÅPNYCKLAR OCH TVÅ KORT TILL OMRÅDET. ÄR DET VERKLIGEN OKEJ ATT VARA SÅ SLARVIG SOM JAG ÄR?

Måndag, here i come

Även fast jag har slitit som få och skrivit 5 hela inlägg under denna vecka får jag självklart skit av Caisa när hon har kommit hem. Det är inte rättvist. Hon ska få en smäll!
Dom är iallafall hemma nu och bruna som små apor, och detta gör inte saken lättre för mitt utomlans-sug. JAG VILL UTOMLANDS, NU!
Har bestämt att pojkvännen min ska få bjuda med mig på någon härlig resa snart, fast han vet inget än..

Nu är det dags för företagsekonomi, så hejhopp! /fella


Solen skiner, himlen är blå å vad det är skönt att leva då!

Vi har svenska och ska skriva en text om en frivillig film som vi sedan ska redovisa för klassen. Jag har valt "Allt för min syster", ni vet den där bra filmen när storasystern får cancer. Jag gråter lika mycket varje gång jag ser den, den är hemsk. 
En annan grej som inte är lika hemsk är att vi inte har någon tyska idag! Fy fan vad skönt det ska bli och få rulla hem med alla andra och slippa sitta kvar i skolan som ett par retards som väntar på en halvtimmes sketen tyska.. Efter skolan har jag inga planer alls, kanske inte mer än att älsklingen kanske kan komma och hämta mig, men jag har ingen aning om vad som händer då. Inga planer alls, som sagt. 
Nu ska jag försöka komma igång med min text, som går åt skogen.. Men eh, det fixar vi lätt som en plätt!
/ den enda lillisen som tänker på denna lilla blogg! det vill alltså säga, felicia bernhardsson 


HEJA RÄKAN, HEJA!

JAG HAR FÅTT EN GREJ AV RÄKPONTUS, RÄKPONTUS, RÄKPONTUS, LALALAA.
SLÅ DEN OM NI KAN VA!

hm, jag tror jag leder..../f

Hola amigos

Jag vill börja med att säga att Amanda och Caisa kan slänga sig i väggen med deras 30 grader. Här hemma är det faktiskt strålande sol och hela 11,2 grader!
Idag slutade vi klockan 4 och det var alldeles för sent, jag kom hem vid halv 6, alldeles för sent det också.. Jag måste plugga inför samhällskunskapen som vi har prov i på tisdag, men vem vet? Jag kanske skippar det idag!
Igår var jag och Cissi i vilsta och kollade på när Kalle och Simon spelade fotboll med sitt lag, eller ja spelade och spelade.. Deras motståndare kom aldrig så det slutade med en träningsmatch med deras egna lag. Jag och Cissi tog på oss sportkommentatorernas jobb och jag kan inte säga annat än att man kanske skulle ta sig en funderare på om sportvärlden behöver två klockrena kommentatorer? Eh, den tanken får leva kvar, det är inget jag hade tänkt att ta tag i nu. En annan funderare är vart Simon och jag ska sova, undra om jag ska be han att komma hit?


Snygga om du frågar mig


Såhär flitigt jobbar vi på dyngkukskunskapen


Medan jag lekte cool med min miniräknare så ville Marcus att jag skulle..


...klia honom i huvet, så varför inte tänkte jag!


Och Emre tror fortfarande att han blir bra på bild, men icke..


Men nån som blir bra på bild är iallafall våran taxichafför från valborg!


Fast jag tror nog att Cissi och jag tar hem priset iallafall!?


FELICIA

Jag sitter i skolan och disskuterar med Cis, hon är konflikträdd så jag vann. Vi har precis varit och ätit och vi har hunnit haft två lektioner än så länge. Snart har vi profiltid där vi ska ha matte och det blir även våran sista lektion för dagen! Efter skolan vet jag inte vad jag händer, jag vill iallafall sola men vi får se hur det blir med den saken. En annan bra sak är att vi har sovmorgon imorgon och att jag slipper plugga idag efter skolan, vi ska nog kolla på Simon Alm och Kalle och dom som ska spela fotboll, haha! Men eftersom att jag inte alltid är världens mest optimistiska människa så måste jag tillägga några saker som absolut inte har höjt min dag.
Vi har haft naturkunskap i över en timme, den så kallade kycklingrytan var mer som risgrynsgröt och imorgon slutar vi 4. Sjukt segt att sluta 4, då blir det att åka hem med mamma vid cirkus 5, äta, plugga och sova. Nice, nej!
Aja, nu ska vi jobba med excell eftersom att vi har prov på fredag. Sen måste jag ju också skicka en hälsning till mina små pluttar som befinner sig i Grekland. Hoppas ni har det bra, det har inte vi. Vi har inte 30 grader och vi kan inte heller bada. Eller jo, det beror ju på hur man ser det.. Drunka i plugg kanske?


TJO BRE

30 grader i s0len, vi ska ta ett dopp i p00len. sen ska vi chilla och grilla. snyggga killar vi gilla. mmmmmmmm, smaskens. DASK IT UP!

pissi och fellal ni behöver bättra ppå uppdateringen era suxers!!!! HOPPPPS skolan e grym, för vi e grymma fniss P;P;P;P;P,p,p,p  nu ska vi dansa med vapen!


/ EN BAJS CAISA OCH EN KRÄFT AMANDA

ngsdpnä

Hej! Uppdateringen är dålig, och det beror på att våra bloggnördar är utomlands. Jag är avundsjuk och sakar faktiskt korvarna, fast bara lite! Istället för att sola och bada så går jag och Cissi i skolan. Idag hade vi till exempel två nationellaprov i engelska. Och igår var det företagsprov som gällde..
Jag vet fan inte vad jag ska skriva, men det är okej!
Idag sov jag hos simon, vi kollade på nån dålig film som jag somnade ifrån snabbare än vad antiloperna kissar. Imorse försov i oss en timme och jag hann precis i tid. Bra gjort!
Nu är det matte som gäller, dags för att dra tomas i håret.
Hejhopp galopp/FELLLLLA

DESTINATION ARLANDA

NU ÅKER VIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

/MANDIZ OCH CAIVELL

PACKAR FÖR FULLT

jag gjorde misstaget i sommras och jag kommer göra det igen.. nämligen ta med mig alldeles för mycket kläder.
I min resväska jag hade med till USA hade jag 22 linnen med mig och vi skulle vara borta 21 dagar.. plus massa andra kläder. GREAT! fick köpa en ny väska till kläderna jag köpte också .
Vet att gör samma misstag idag, packar just nu och ser att jag har med mig waaaay too much för 7 dagar, men vafan! Det är okej!

Sitter och väntar på min caivell, vi ska gå iväg till ica och köpa lite grejer sen taggar vi nog till lite finfina markoolio låtar! Somna innan tre? nejnej, står inte på världskartan. Vi ska vara vakna tills vi åker!;)

/manda

I gotta feeling that tonight gonna be a good night

INATT SMÄLLERE!! RHODOS SOM FAN.........



pengarna är växlade....



......passet är redo......

 

..och glajjorna är på?

NÅ, VAD VÄNTAR VI PÅÅÅ???

// caisa andersson


RSS 2.0