söndag

helgen har varit bra om man bortser från vissa grejer :) Och den här söndagen har jag hunnit med att sova länge, städat och rensat mitt rum, plugga matte, brottas med mina kusiner, fikat hos momor och morfar, beställt hem kläder från HM, ätit, bokat romme resan och kollat på tv. Men det som är synd är att jag har så sjukt mycket kvar att göra... önskar att söndagen kunde vara längre och att tiden inte måste gå så snabbt hela tiden.
Den här veckan MÅSTE jag träna, har blivit mycket onyttiga grejer på senaste tiden och förra veckan tränade vi bara EN gång. Måste blir ändrig på detta!
Caisa ta med dig massor av enkronor tills imorgon så köper vi massvis av mandariner eller satsumas som du hellre kallar det ;)
Nehe nuuu mina kära vänner, nu ska jag måla naglarna och kolla på I en annan del av köping! TOBBE♥


USA 2009

//mandiz


when this night i over, there will be nothing left to say

hejsan hejsan hejsan. amanda ryck upp dig för fan baby. du är alltid snygg!

Igår så var allt som förr i tiden: caisa andersson, Emmalisa petronella Adolfson, stugan, GH, cooop, Isglass och cider. det låter najz. jag njöt. och idag för första gången på jävligt länge så sov jag ut riktigt jävla ordentliget och det var brutalt underbart. en spenderade vi hela dagen i sängen och käkade isglass♥ och kollade på sweet 16 UK. fan vad alla rika är fula konstaterade vi. sant ååh ja sant. när jag var tillräckligt utvilad tog jag burren till staden och träffade päronen och käkade ming. mmumman. fast i en jävla fart för sedan skulle vi till min kusse som fyller 22 idag grattis gubbjävel!  och nu är jag home. hmm  en mycket trevlig helg faktiskt. detta gillas!

nu ska jag springa på bandet, blivit för mycket onyttigt denna vecka. men vet ni vad? idag är det den 31 januari vilket innebär att jag inte har ätit godis på 1 månad. jag är seriöst talat mycket stolt. stolt som tuppen! jajaj nu blir det runna sen durren sen köping (tobbe♥caisa). och sedan ska jag nog lägga in fina bilder på FACC från denna vecka. åh njutbart!

//caivelll

hatar detta

mitt hår?! kort, fult och gult/orange! Inte fint någonstans. Ser ut som det brinner i huvet! Jävla daze alltså. Vet ej vad jag ska ta mig till.........................



håret!! saknar det redan.. är ju hälften så kort nu :(

//en väldigt ledsen mandiz




this years love

sjunger på this years love med david grey, bra låt dedär!
satt nyss och kollade på into the blue 2 som sög daze gånger 1000.. ettan är så mycket bättre må jag säga!
snart hoppas jag caivell kommer, opps nu kom hon visst!!

tjollahpp galopp snopp //N caivell

nu ska vi käka (caivell för andra gången) vi ska käka bearnes sås och kött som allltid på fredagar och pommmes. najz zuprize. sen kommer emmmalisa och det är krök..... fulaste ordet någonsin. det luktar dase. ja. efteer skolan fikade vi på firreklass. somm hmm alltid. sen drog man hem till sig själv. och nu är vi enade igen. najs och caisa har klippt sig.

/mandizzzzz&caivell (kicken)


FELLA HÄR, COOLT VA?

Och vad tror våra kära läsare att man kan göra med en helt vanlig, ofarlig hålslagare då?
Jo det testade nämligen vi idag:


Man kan ha hål i ett linne, som vi testade på Caivell!


Och man kan även klippa av håret som vi testade på mig!

Haha, man måste ju sysselsätta sig på mattelektionerna..


they don't know what I've been through like you

hade skrivit världens inlägg men jävla blogg.se kånglar ju som vanlig. sug min vänstra stor då era idoter..

idag var en bra dag. mmm faktiskt. efter skolan så fikade jag med emmalisa och sedan så besökte jag pappa. hatar sjukhus. det luktar död. det skrämmer mig. läskiga människor överallt. såg en man med helt mosat ansikte. jag dog, han var brutal. stackare. haha en sak som var lite kul var att igår så kom en man in i pappas rum och trodde han bodde där, sen upptäckte han att det var fel och skullle gå ut, men han hade dock ett problem, han trodde spegeln var dörren. så han försökte öppna den, tillslut fick han damp och rev hela skiten. smart. lite synd men underhållande. nej men sjukhus är det värsta som finns.

har just kollat på robinson haha mamma har smittat mig.... hatar jimmy han suger dase. fredrik måste vinna tävlingen, tyckte så synd om honom när han satt och grät så jag fälde en tår ♥ haha mes.

godnatt // caisa caivell andersson

hon stormar av lycka, lycka omkring sig

tjolahopppppp. vill bara visa att jag kan vara positiv. éller ville bara säga att jag har myskväll med mamma. nu känns alllt bättre. vi kollade just på robinson och jag såg att lilla fredde skulle gråta i nästa program, stackar pojke en puss till honom♥ fan vad snabbt mitt humör förendras. ballt. oh jo föresten imorgon ska mamma boka en shopping tur till London. trodde hon redan hade gjort det. jaja men de ska bli trivsamt. behöver fylla på min garderob. och mina jälva  vagabond stövlar som kostade muttan av mig har redan blivit skit fula efter två veckor.  sug dase jävla idioter.

nu ska jag mysa med kattfan....elller? nej. nu blir det the noteboook och sängen. skiter i att plugga... to ansträngande spanska är endå inget för mig. godnattt // caisa



sist jag var i london liten korv. hehe långt hår....elller


say whattt in the buttt?

hallllo! Nu har jag äver kommit hem i superblöta converse för att det är ingen jävel ut och skottar, det är erat jobb era dasar!
Fikade ivarjefall idag med bästa korven och sedan bjöds det på mat hemma hos mormor och morfar. MMMMMmm
Nu är det naturfakkingkunskap som står högst på listan. Liksom halllå? vem har egentligen koll på vad slemämnet i salivet och magsaften heter? Spyr lite va, magsaft lirrom. Har mina glasisar på mig för ovanlighetens skull, mami tjatar ju på mig och jag ser ut som en blind kärring när jag kisar för att se vad jag läser så kanske bäst att jag har dom ändå... men jaa snygga är dom inte!
Nu: åter till läsnignen om bukspott, magsaft, äggvitspjälkande och galla, mums! blir hungrig.
Sen: mat, igen + lite tv hoppas jag på

CAISA, allt kommer bli goodi! Men jag satsar inte på en bra dag imorgon........
LOve you



ohhh saknar cissikorven som lukta gottt!



//manduzzzz


when you were dead

najs att det var sjukt mycket snö på trottoaren och jag hade converse.är blöt som en jävla hamster, najs, skit najs, FAAAAN VAD NAJS, JÄÄÄÄÄVLAR VAD NAJS. f1 najs. ja som ni hör har jag inte ett jävla positivt ord att säga idag heller. kungkorven är inte den vanliga längre. föredrar caisa corv i nuläget, låter mer äckligt. orkar inte lägga in bilderna från igår och idag (förlåt mandiz men har ingen energi ska lägga mig och dö). ber om ursäkt för att detta har blivit en riktigt jävla depprimerande blogg. men imorgon har jag och mandiz bestämt att vi ska göra allt för att få en bra dag. så jag får ta och lägga mig tidigt så jag slipper stresa och kuta i bussen så jag får blodsmak i käften. och sedan blir arg resten av dagen och möttigt trött. dase=dagen. men mysigt med amanda på first class som alltid.

nej nu ska jag ta och göra det förbjudna DRICKA EN COLA! och sedan laga snabbisar och mamma scans köttbullar....köttigt? dunka angel and airwaves så jag får skrika lite, kanske lite the used så jag får vråla. najs. detta kan nog få mig på bättre humör. lägger även ut en bild som jag älskar den gör mig glad. korv + mina älsklingar.



slashhhhh caisa corv


du är ful & äcklig, så du kan dra

Först när minnen är viktigare för dig än dina mål för framtiden
- då vet man att man är gammal.


emre likes DASE

ANTON? är du hungrig? HAHAHAHAHAHAH.  idag skedde en hemsk olycka. vi kommer minnas den föralltid. eller ja hemsk och hemsk. ganska brutalt underhållande. (stackars anton) HAHHA. han spillde  alll sin mat i knät. men det är okej.  det bästa av allt är att krille gjorde samma sak. igår

caisa är kääääär i karwan<3

hej det är anton, till mitt försvar så var faktiskt den där jävla köttbiten skitseg! o jag tänkte på annat, vad ska man göra?! För övrigt är caisa en korv! PS: Emre håller med.. //Anton

ica marrri

var nyss på ica maxi med mamma, skulle egetligen hjäpla henne att storhandla så det går snabbare men hehe nee, hängde bara med för att få köpa grejer åt mig själv som hårspray m.m busig ihihihih
Nu sitter jag här framför tvn och äter rostbiff potatissallad och vinägergurka, huur gott?

opppps nu börjar paradise!!




godnatt/ mandizz


I hear you breathing in, another day begins

man får en chans. då är det allt eller inget som gäller, vill inte tänka OM som vanligt

.....kommer ångra mig sen


hello goodmorning, how do you do?

helllojsan. idag har varit en äkta vardag. en helt jävla vanlig tråkig men endå spännande dag HAHA....eller? nu ska ni få se och joina oss. en facc dag:


dagen börjar med att alla kämpar till 100 % för att få in sina saker i det MINIMALA skåpet...(vi ska köpa in egna och ställa vid ingången). seriöst detta gå ej



dags för morgonens möte, här sätter vi oss i våra vanliga positioner inne på SPEI och tar upp dagens punkter/ snackar skit.. alltid lika upprörande checka min min lirrom.



okej nu börjar lektionerna dags att vara tysta säger caisa. så störande med folk som pratar för det gör absolut inte vi. skulle skämmas.


nemen vem har vi här då? okej första lektionen får bli ganska oseriös..... och andra.


dags för lunch. som ni förstår så äter vi endast korv till lunch, sedan går vi till matsalen för en underbar dessert, ni förstår på rekarne skolan ingår även efterrätt ooooh! wow.



sen blir det facc-bloggning så ni ska kunna få eran dagliga njutning!! säg tack


sen flippar det ut totalt. dans runt julgran och herj inne på SPEI. inte alla som uppskattar, har fått en del ut skällningar genom månaderrna favoriten var ju "ERA JÄVLA IDIOTER HÅLL KÄFTEN". sen tar caivell sin dagliga juice för att få ny energi och irritera alla  ;)




sen blir det mer allt för seriösa lektioner. men sedan till våran favorit. IDROTT dumdum didi bum bum. då får vi ta ut våran överskottenergi, kanske.



efter skolan står vi i mörkret och väntar på den där jävla bussen. som alltid kommer allt försent! och sedan tar det ca 1miljondrillion minuter att komma till stan pga allt folk f1



sedan är vi så här ledsna när vi ska träna. men vi tvinga oss igenom det. vill man bli fin får man lida pin...eller?sen går vi skillda vägar.

ja såhär är en typiskt dag i våra liv. mycket intressant. heheh not hot. hoppas ni har ett bra liv där ute! även om ni heter gute. nu ska jag lägga mig in the bed och lyssna på switchfoot. najz. godnatt // caivell


.....

Världen är full av varma känslor och röda hjärtan som virvlar framför dina ögon.
Kunde det verkligen kännas såhär?
Så stort?
Hjärtat slår fortare än vanligt och allt känns annorlunda.
Du är kär. Nyförälskad. Förtrollad. Besatt. Tagen. Charmad.
Varför är det ingen som sa något? Att det känndes såhär.
Och om allt det Sköna, Härliga, Vackra. Men också det väldigt osäkra.
Hur nära det egentligen är mellan det riktigt bra, totala lyckan och det riktigt dåliga, den totala förtvivlan.
Och att hjärtat i ena sekunden kan sjunga och le, för att strax nästan brista.
Det finns faktiskt goda krafter som inte skadar och förstör.
Om kärlekens makt, styrka och förmåga att hela även den mest trasiga själ.
Kärleken är inte alltid självklar.
Den kan göra dig både matt och förvirrad, mitt i allt lyckorus.
Den kan göra dig glad och samtidigt ledsen.
Den kan få dig att skratta och gråta om vartannat.
Och den kan få dig att vilja ställa mängder av frågor.


lövvve

åhh är så sugen på ALLT onyttigt som finns ivärlden just nu. Det skulle sitta så jävla fint med kebab och chocklad!! Men jag ska bli nyttigare, så amanda, inte sådanna tankar!
Opppps, nu kom visst mamma hem med min chockladkaka som jag tvingade henne köpa till mig.. hehe okej, idag är sista gången... lovar mig själv det!



kvällens goa ord: njut och va' glad, marabouchockla'




godnatt alla små söta faccläsare/mandiz


det är ju kanon

idag ska vi skapa något fantastiskt något underbart, något som kommer stå i historieböckerna, vi ska hänföra hela världen med dettta, de kommer ta er med storm.... men vad det är. det får ni veta i nästa liv.

vi sitter mitt emot två riktiga SPEI dasar. hahah nu skrattar dom.... vilka dyngisar. på tal om det så har vi precis haft dyngkukskunskap. de var roligt både caivell och amanda fick VG i slutbetyg, de e najz. Nu har vi chilll timme som en viss person kallar det. sen har vi lunch. lääääängtar är hungry like a björn. fuck it.
Amandas nyinskaffade leggings är stora där nere. fuck it fuck it fuckiiiiiit. min jeansshorta är med lite stor. DAMN.

juste ville bara meddela att idag var första dagen på länge jag kännde mig hel. jag kännde mig som gammla lyckliga caisa, fast fortfarande lite ont gör det. men nu är jag tillbaka. iallafall för en dag. en mycket fin dag. ja det är sant, så mycket betyder mina converse för mig. dem är min andra halva, min bra halva.

puss love hej / caimanda

morfar göran=kungen

sitter i soffan och har precis kommit ut ur durren, skönt som tusan! Kollar på en annan del av köping nu hehehe älskarttt
galna bilder från idag i senaste inlägget av caivell. En roliii dag i västeråsen men en romantisk middag på mcdonalds med både förrätt, varmrätt och efterrätt. Förrätten=minidasar Varmrätt=big mac plus cheddardipp och Efterrätt=glarre med chokladsås MUMS SÄGER JAG BARA!
Ne nu ska jag kolla på en shopaholics bekännelser för köping var visst slurre, buhbu

caivell vi ses samma tid samma plarre, glöm ej zolkläder, träningzkläder och zkor!



// goodnighti mandizzz

happpy birthdag? or what should I say?

galen dag i V-rås. shopping för min skull men amanda åkte hem tomhänt?? detta förstår jag ej. jag är pank men shoppar som om jag vore något annat, men amanda som har gott med cash shoppar aldrig? what is this. I don't fucking know?
jaja har just käkat en macka ska nu hoppa ner till duschen och sedan ska jag nog krypa ner i min säng! nej fan muttta måste städa rummmet. AAA GAAAAH jag orkar inte döda migg. fan nu förstördes denna dag.  nu ska jag inte skriva mer kommer bara klaga såå TJO BRE!

mycket fina bilder från denna dag



tack kära gud för Mcdonken, det vart ett kärt återseende med våran vän ronald mcdonald. han var myckt saknad (vi prov smarra friterade dasar, något vi rekomenderar till alla singlar där ute)
 Tack morfar Göran för maten du är kung för en dag!


tokigt det kan bli... eller?


Kung korven och mandizz i egna höga personer ♥

nu luktar det durrre //caisa


when you get what you want

helllluu! sitter och dunkar the killers och bättrar på utseendet. najz må jag säga. och en cola på köpet, är livet underbart eller ej? jo tack
Ska snart ta burren in till stan och träffa några lirare. det är bra det är bra. vi ska fika. ohh ja ja! längtar till jag sitter på burren med mmusik i öronen. mmmm. ikvälll gör vi staden osäker?

en myycket förtjusande gammal bild mpå mig och iddskorven ♥


// eran bolll eran korv eran vad som helst? välj själv


frullebulle

nu sitter vi här i mandiz soffa efter att ha ätit frulle, mumsi! Idag blire staden och sedan vet vi ej vad som händer..
Imorgon blir det västerås, yeah dags för lite shopping wihooo

Caivell sitter här med vibratorn, hela soffan vibrerar ju..


en bild på våran frulle för några månader sedan. Kan säga att den frullen idag var mycket nyttigare ;)



//mandiz och caivell


Living in America

killar......eller? bögar...eller? ååh nu riingde morsan och förstörde mitt i mitt dramatiska skrivande, mutta!

juste jimmy siiu är bäst! en riktigt charmör. vi diggar dig.

Nu ska vi dra oss mot staden, denna livliga fredagskvälll. cissi och fella drog till jonit. men vi är för lata. 
och om ni undrar så fikade vi med ett härligt gäng brudar på smak efter skolan. ni ska få myycket fagra bilder imorgon när caivelll is home. LÄNGTA!

Puss love hej bejj // caivell och eran mandizz


hälsningar från mandiz och caivell

sitter och powerpointar.

kalle liten

hej vi mår bra! ville bara säga det för att ingen ska tro något annat. igår klappade vi en sneeel hesst som hette gunnar. vi sitter i skolan och njuter, vilken härligdag! nu ska vi avlsuta detta kungliga inlägg, hejdååå gummitå


bra tjockisar, bra!

är stolt över mig och caivell som klarade av en medelpass idag på friskis! Riktigt duktiga tjejer är vi :)
Imorgon blir det träning igen och sedan ska vi köpa oss en varsin subwaysmeka som caivells morfar skulle sagt! Det är vi värda nu eftersom vi tränat HELA veckan! Sjukt... förut satt vi på mcdonalds HELA veckan. Ett framsteg tycker jag. Vi kommer bli snygga vältränade kvinnor i våra bästa dagar. Så beach 10, här kommer vi. Ni kommer inte känna igen oss föredetta fläskkorvar :)

Ne nu ska jag snart hoppa in i durren sen ska jag kolla på film!





frodiga kvinnor.

//tare chill bro. Mandizz


PE IS NICE VERY NICE

vi har precis haft idrott mycket kul. heheh fast det var ganska trivsamt. nu har pissi och fellabella tyska och caivelll ååh mandizz zitter och dricker bravo äppel juice. elller aah caisa gör. MUMS FILLIBAABBBBA! amanda sitter och fotar massor med onödiga saker suck._. heheh ^^ nu har vi hållltimme skiit najz xD
efter skolan ska vi träna JIPPPY. hela facc gänget tillsammans o.O längtar

ajaj puss hejzzziiiiii XDDDD hehehehehehh hihihihii xx) OMFG>.<  IM GOING CRAZY TONIGHT

// anonym-a

make my day

blev ganska glad när det plingade på dörren och utanför står kanye west. OMG i started to cry floods.
Han ville att jag skulle raka av han håret, of course sa jag. Mendans jag rakade hans hår sjöng han lite Håkan Hellström låtar för mig. OMG the tears are rinning down my kinds...

resultatet:

använde mig av mina skills och gjorde lite mönster i skallen på han.



westis, du är alltid välkommen hos mig. Mi casa es tu casa, bro!

//mandiz


what would you think of me now

hejzan. idag var skolan helt okej, sköna lektioner. caisa was back on track I think. jaa nu ska jag ta och rycka upp mig. men man blir depprimerad av vintern fuck a duck. not mitt fel

men iallaballafall efter skolan fikade jag med emmalisa najz med baguett. mmmums smaskigt. har precis duschat, ska dra en macka nu. de bästa som finns är ju för fan när inte päronen är hemma. sjukt skönt att slippa dom ♥ & en hemsk sak är att min nagel har gårr av nästan nere vid nagelbandet gör sjukt jävla ont och mina pippi plåster är slut OH NO! kommer avlida.....


bAck in The track. akta er för mina strumpor for fucking chicken.

 // caisa andersson known as the kungkorv


spanska babbbby

sitter i soffan och skulle precis plugga spanska då jag råkar somna. Inte en halvtimme utan TVÅ och EN HALV timme :( kommer aldrig kunna somna ikväll! Var väldigt duktig idag måste jag säga, direkt när jag kom hem tog jag på mig springkläder och gav mig ut och sprang, stolt över mig själv!


ne nu måste jag plugga spanska! DÖ




//mandiz


neeeeeeej :(

gör samma misstag igen, kommer till skolan tjugo över åtta när vi fucking börjar fem över nio! Glömde fucking bort det! Har gjort så två fucking gånger nu :@ Kunde sovit längre, jävla korv alltså. DÖR!

ne nu ska jag fortsätta ruttna här i skolan.




//mandiz


helt sjukt, helt jävla sjukt

sitter här bänkad framför P3-guldgalan och nyss vann älskade Lars Winnerbäck ett pris för årets artist. Det som är sjukt, helt jävla sjukt är att när dom ropar upp hans namn får jag rysningar och tårar i ögonen HAHA kan inte fatta't. Han är så jävla underbar. AHH just nu känner jag bara att jag inte vill sitta här i soffan utan jag vill stå och kolla på en av hans underbara konserter.

men nu zzappaz det över till kanal6 för att se fucking paradise hotel..en viss caivell och en viss ammi har ju kollat på det när jag har varit med och nu känner jag mig tvungen att se det, det är faktiskt bra! usch kan inte fatta att jag sa det där nyss...

CAIVELL ÄLSKII, inte vara sur nu! Om det krävs godis för att du ska bli gladare så ÄT GODIS!!!!!




godnattttti alla faccläsare// mandizzz


forever young

bara för attt jag är irriterad (som alltid) så ska ni få se vad jag älskar:

♥  ungjävlarna på bussen som skriker och sparkar på sätet. alltså det finn inget värre på morgonen. imorgon tar jag med mig pistolen och avrättar den snoriga jäveln som rör mig.

♥  tanterna i omklädningsrummet som står med buskarna i vädret och ska prata med en. mm mysigt att få en buske i ansiktet.

♥  Buss jävlen som alltid är sen på morgonen. jaha det är snö ute och? åk tidigare era EB', fryser ju dasen av mig

yes, idag vart en myycket bra dag.....elller? kanske är positiva caisa om är i farten igen. jag behöver godis blir fan depprimerad av detta. men icke sa nicke, ett löfte är ett löfte.

// caisa ***** anderssson

foxtrot uniform ***** kilo

hejsan. nu sitter jag vid datan orkar inte gå in i klasssrumet grammatik fitta. nej tack, en lax? ooh ja
Min summary sög dase. men jag orkar inte göra om. ibland måste även stjärnorna slockna! haha. Längtar tills i kväll när jag ligger i  min säng och gluttar PH. ikväll ska jag sova tidigt och inte fastna vid skit datorn. fast har halva dagen kvar, yes idrott så värt att byta om för en halvtimems idrott!!! sen lunch? ååh vad ska vi käka för kattmat idag må tro? sen när det är avklarat så 'är det information om indivitduella valen i framgången. = INGEN SPANSKA YEESS! på tal om det fan vilken ångest jag har företag eller ekonomi? ingen som vet....

när jag sitter i dyngkuksskolan oc kollar på denna bild får jag tårar. mutta vad jag vill ha sommar och framför allt lov! men mest av allt sommaren 2009.


denna bild beskriver ordet lycka på bästa sett

// caisa andersson


allt är f1 najz idag.....eller?

hejzan hejzan. nu zitter caivell mandizz pizzi fella vid datoreerna. najzz. Idag ska caivell och mandizz träna efterzom vi zkippade det igår. La oss i zolariumet iztället. Mycket zchönare. Nu zka vi ha engelzka . det är f1 najz. sen zka vi ha idrott det är f1 najz. don't be l8 till idrotten. gun zka vizza zitt gun. zecret gun. det ska bli f1 najz. håkan pazzerade juzt det är f1 najz. zka zluta tänka på zkavzåren zå jag mår bättre och alla bad boyz exzizterar ej i våra brainz längre! think of tomorrow az a good day. yeah. because if you do it gonNNA BE gooooood. f1 najz.

Nu ska vi zticka/ hicka. HEJDÅ alla bröder från andra möder....

hoe's over bro's
Chicks befor dicks
titts befor pittts

 med det menar vi. KILLAR KAN DÖÖÖ

détta är våra motton i livet. caisa och amanda äger // caisa och manda

pungsparkar yes!

längtar tills jag och caikorven ska få utföra våra pungsparkar!




Godnatt/ mandizz


don't stop believin''

eftersom min kära mor skulle göra något "snabbt" på datan så raderade hon hela mitt jävla inlägg som jag hade skrivit. åååh ska ta min pistol under sängen och gå ner och skjuta henne. eller kanske inte så men bara lite i benet så hon får känna smärta. jaja

efter kolan så pallade vi ej träna pga mina brutala kavsår, går som en invalid ko. mandizz har med sår, najs! så vi suuulade, jag drog hem snacka med ammi i telen sov lite, nörda datan, käka. jaa en helt jävla vanligtråkig dag i mitt liv. yes. slösar bort livet på sånahär dagar måste jag medge.

idag suger alllt nu ska jag fortsätta smsa med mandizz om våra pungsparkar-planer. killar suger. (bokstavligentalat).

mandizz du är sjukt jävla bra. mandiz och kungkorven. njutbart




hoe's over bro's


jag är en cowboy yeeah yeeah yeeah

halllå i stugan jimmmy gillar korv................. han e en cowboy.cooooowboooy.

Jag rider på min häst som är gjord av fläsk, jag är en coooooooooooowboy!! (sjungs med mörk röst) coooowboy (sjungs med ljus röst)

Sådärja! en liten låt såhär i vardagen :)) (smilisen har dubbelhaka)

:))) (smilisen har trippelhaka)

hon bakom mig hatar musen. jag förstår henne dom är segare en mormors löständer. åååh ja. (med målbrottetröst)

bosan boos booos boss bosan, bosen bosso borre bodde bhhho bo bojje  klockreanaste trion:

BOSSSE.....GREGER.....PEPPEA.....CHRILLLE.....

min mammma är trög hon hör ingen skillnad på ammi / amanda

amandas fett flödar ut ur hålen på hennes byxor, helt tokigt

efter skolan ska vi träna, sola, ducha kanske fika. SKOJA ej fika.

//mandiz&caivell&amanda&caisa&PRONTO<3

spicy hot hot hot så sjukt gott gott gott

Vill börja med att säga att ikväll blir det BIO och SPICY, kan det bli bättre? NEJ!!

Det blev varken fikning, solning eller träning idag. Men jag och caikorven kör på det imorgon istället! Skare va så skare, annars vill jag inte hare.

JUST DET! ska flytta ner mitt rum till mamma och pappas, yes! Kommer närmare min garderob då, så slipper det ligga kläder över hela golvet och så slipper mamma klaga :) deal or no deal lirrom

Här kommer en bild som gör mig glad. En bild som får mig varm inombords. En bild som säger mer än tusen ord. En bild som får mig att veta att jag slipper gå i mina gamla skitskor.



//mandiz




bulle<3

hejsan, mandiz här! Har precis ätit frukost och nu väntar jag på att kungkorven ska svara på mitt sms som jag skickade för 20 minuter sen?! Sover du fortfarande elle? Vi skulle ju träna! Jaja

Igår var jag med mamma och pappa i huvudstaden där det handlades ett och annat. Bladannat ett par nya skor, ett par jeans, leggings, två tröjor och lite annat. Så glad :)

Gårdagskvällen spenderades hemma hos Sara, hon är precis hemkommen från Australien och vi satt och kollade på jätte fina bilder från resan och just det, hon är brun med! Sen kollade vi på Mean girls och lite Sex and the city avsnitt medans vi åt bullar från Kaka, haha älskar att Linis jobbar där<3


//mandiz


emma lee im fucking scareed

hallloJ! sitter med malla balle superskallle. vi är lite nostalgiska och sitter och kolla på pic's.(fy fan vad ful han har blivit kan ej sluta skratta) det är massor bilderna jag aldrig sett sen vi var på signeringarna. brukar bara k00lla på sommar bilderna och konserterna! hmm något att tänka på. men nu läggeer jag ut dom så¨jag kan sno dom när jag kommer home. malin tjatar om glass jävla fettto. vi har just käkat KEXX und dippp und grönsaker.


ajajjajajaj håll käften. se njut upplev avundas


saknar dettta. springa tidigare från skolan, boka tåg. en vilsen malin, gråtande ungar, överkännsliga oss. har glömt att det även var bra innan sommmaren. skullel döda DIG för attt få tilllbaka det

// anonym & nilam


helllo world this is you

caisa aandersson är i farten igen. har städa rumet ååh nice caisa! 1-0. NU kommer snart malleballe super skalle min kära kollega och vän!

några oerhört fagra bilder sen stockis med mandiz.



snyggingar överallt



mmm mandizz tutttte mmmm mummms milk


ful man - kungkorven - trolkarenn

nu kom malin hejdå alla fula människor // caisa


untouched

godmorgon i stugan!
sitter hemma hos mandiz...helt ensam. hennes päron och hon är i stockholm och ska shoppa, jag är pank eller egentligen ligger jag minus ganska mycket pengar men scchhy det är ingen som vet. så jag valde att stanna hemma. väntar på att mummi ska kommma!

igår efter skolan drog vi och tränade, vi är för jävla grymma må jag säga! sedan drog vi hem tilll mandiz och duschade (åååh) sedan käkade vi frukost (?). och sedan kakor.... och sedan kött pommmes och beanessås NAJS! föresten vet ni att det är nice price på burger king? jajajajj. sedan drog vi till 1st class och där var mie och jessica så fikade vi. eller aa jag köpte faktiskt inget! är stolt över mig själv har fortfarande inte ätit godis eller mcdonken pån hela 2010 shiiet och jag har börjat träna. framgån caisa framgånG!

vårat förra liv var inte ljust. vi hade ingen framtid. biggest looser har hjälpt oss, det har förendrat hela vårat liv. när vi först kom till lägret så såg vi inte ljuset. allt var jobbigt. men efter ett tag. när allt började löna sig och vikten bara rasade av oss. då tändes en gnutta hopp, ett hopp om en framtid, där vi får umgås med våra barn. tack kanal 5! tack!

before:

tjockisar som sitter med McDonalds framför sig och ett hav av godis. aj aj

after:


nu är vi atttraktiva damer som vågar ha kul, röra på oss och släppa låss! vi har inget emot att ta en ridtur någon gång ibland!

//
kungkorven kungfitness


jag hatar rubriker men säger ändå HEJ

hallååå bebisar!
det är fella och cissi som är i farten igen.. hoppas alla ni där ute mår bra för det gör vi! vem mår inte bra efter en subway macka liksom?
jag sitter på två kuddar på golvet med datorn i knät medans cissi sitter i sänbgen och tränar på att göra inbakade flätor på mig. det går nog inte sådär jätte bra skulle jag tippa på, hon är ju trots allt på sin sjunde..
samgtidigt smygtittar vi på tantenpå andra sidan gatan, hon den där konstiga ni vet? och om ni inte vet vem det är så är det ingen större förlust, hon är ju bara en i mängden!
vad ska vi göra sen? ja de är en fråga inte många kan besvara, men vi hade tänkt att utmana frågan så vårat svaqr får bli: ingen aning!
men vi lär väl hitta på något, vi är ju ändå relativt påhittiga.


Nu är jag mer än bara sugen på att dra iväg några veckor till typ thailand, kanske dra med ett par gobitar..?
så FACC, vad säger ni? Thailand väntar och cissi har lovat att bjusssssa, SNEEEEEL VA?

kungkorven=glad

hallooo, nu sitter mandiz och caivell inne på området vid en dator vid ett bord med boys från klarren bakom oss. Trevligt!

Kungkorven är jätte glad nu för det blev korv till lurre. MEN det var äcklig ost på.......

Idag är vi alla i fakking FACC väldigt trötta, vet ej vad detta kan bero på tyvärr. Men vi gäspar konstant och våra kroppar är spagetti. F1 coolt ändå! NOT

Idag ska kungarna caivell och mandiz träna, ni hörde rätt TRÄNA! OMG :o:o *gapar*
Men duktiga är vi *klappar oss själva på huvudet*

Men faktiskt så har vi på senaste tiden tränat väldigt mycket. F1 DUKTIGA *fnissar lite för oss själva*




Caivell började träna redan i tidig ålder © (caivell vill ej att ni ska kopiera eller ta bilden) Tack! :)


/////mandiz and caivell♥←Ξ

you put on a show

hejsan hallå tjenare tja tjabbba tjinfeling hola

Nu sitter hlea facc gänget samlat i ett fint och mysigt gruppprum vi har svenska. nnjutbart! vi hör grannarna sjunga " even if the skyyyyy isss fallling down doooown dooown" HÅLLL KÄFTEN! nu ska vi gå tilll förhuden och köpa macka eller ialllballlafalll amanda hon tjatar som ett barn...... killl her.. dUUm är den enda komentaren man får tillbaka. najs! felicia sitter ochh kolla utråkat och pisssi sitter i hörnmet och ser arg ut, fast lite uppphetsad. eller nej hon sov. caivelll sitter här och skriver. oh no amanda får damp. nu ska vi bajjja en macka.


puss love hej //faccc


emomazing-g-g?

whos world is this? it so deppressing all the small childriss is fucking bitch god damn smoking.

hej allihopppa. mandiz och caivell på skaftet! vi sitter i caivells bed (alllas dröm) och amanda väntar förväntansfullt på att får skeda med kungkorven. fast först blire det one tree fucking hill.

idag har vi lekt i skolan, mmmycket exemplariskt. de var riktigt kul faktiskt. ramla dasar ur träden. efter skollan gymmade vi, seriöst skit grymma, trampa på som FASEN! sen drog vi hem till korven och looka på made in sweden och kirra naglarna. najs!! och nu skumpar vattnet i mandizz mage. najs!! och vi dricker vatten som FASEN, najs!!

jajajja lite snygga bilder kan vi väll bjussa på p.g.a denna dåliga uppdateringen:




// caivelll und kungkorven und mandizz und pussy und pricken und pronto


retard

Caisa is a very fucking retard girl. Girlilisuous girl! Not yeah cai is sick in da head. YES!

Nu sitter vi här och ska plugga lite engelska efter att precis ha klarat av spanska. Wihoooo!

Smått deprimerade efter att ha kommit hem från stockholm, kul vare!

Nehe ikväll ska vi tjockisar små träna och sen ska jag äntligen få skeda med min caikorv♥

/amanda och lite korven puss

hold my hand and never let me go

jag är så jävla glad att ni finns



// caisa andersson


the bad touch

hallå, va trött jag blir, när inte kungkorven är hemma är det ingen idiot som uppdaterar!!
skämnms övwer er mina fina vänner.

idag har vi gått på stan i stockholm och även sett avatar 3D på bio. jag köppte ett par lårhöga stövlar jag dog 1400 fucking spänn. skämms på mig..
avatar var inte något speciellt tycker jag. finns sjukt många som är mycket bättre!! dock gillade jag reklamerna. någon som är taggad på att se "det regnar kötbulllar"? för jag är sjukt taggad.åååååååh!!!!!! vill även sen snabba cash. älskar "Frank" som han heter i johan falk filmerna. han är maxad som få.

jo förresten här har ni veckans babe i egen hög person (hon väljer att vara anonym men det är någon jag verkligen tycker om så var snälla nu era fittor):



// caivell


smått döda

hej nu sitter mandiz och caivell i ammis snygga rum. Caivell spelar på gitarren och ammi är i durren. VI eller iallafall jag är död efter träningspasset men det är väll ingen nyhet, är ju extremt otränad som få. Nu är snart bragokexen och ballerina kexen slut! FANNNNNNN
Caivell säger: neej hur gjorde man?
snart kommer ett underbart videoklipp på caivell med burgare i munnen, längtar ni inte lite vavavava??!!!
//mandiz, caivell och ammmi ♥

the world is passing by

on the train.......
hallå uppdatering från storstaden. nu sitter caivell mandizz och ammi i stockholm och njuter. åååh va vi njuter. vi ska faktiskt ta vårat pick och pack och gå och träna, fy fan caisa andersson dör..... vi ska gå på yoga hoho och sedan ett till pass vet ej vad det var. dubbelpasss. nice caisa. imorgon går vi antingen på avatar 3D elller så shoppar vi!! det lämnar vi onämt!
såhär snygga är vi nu


söt chej



Mjölkchokolad med Daimmm

Hej alla vänner och alla som jag känner!
Äntligen får ni ett inlägg av mig, förstår om ni har längtat.. Blev faktiskt lite smått rädd när ACC sa att om jag inte börjar skriva så kommer jag få sparken, hur ska jag då kunna försörja mig? Så det får helt enkelt bli en förbättring!
Idag är jag hemma och jag hoppas att de andra korvarna som befinner sig i skolan har det roligt. Och ja varför inte, imorgon är vi lediga också. Jag vet egentligen inte varför..lärarna kanske bara ville vara snälla? Eh, skitsnack! Dom är aldrig snälla. Och då tänker ni förstås vad jag har för planer för den lediga dagen. Så då kan jag säga: inga jävla planer alls!
Ska iallafall vara med Pissi men vad ska man hitta på? Amanda och Cai ville att vi skulle med upp till stockholm, till Caivells kompis eller kanske ska säga våran trognaste FACCläsare!?;) de skulle iallafall kolla på någon bio som de redan hade bokat för fyra. Men tror inte att vi skulle bonka på faktiskt.. Vi får väl se vad som händer här hemma. Nehee ni nu ska jag göra något roligt! Hej på er lillisar!

/frelllal


HEJ ALLA FANS

sitter i skolan, egentligen ska vi ha engelska, men våran lärare är inte här. Har iallafall gjort klart min summary vilket jag tycker är väldigt bra gjort av mig. För dom andra FACC medlemmarna vet jag inte riktigt hur det går. Hoppas det går bra även fast dom suger. heheheh skoja!
Sen har vi idrott, lunch, matte och svenska! Därefter slutar vi och jag kommer inte att sätta min fot i skolan förrän på torsdag igen! Vi är nämligen lediga imorgon!
DET NI, DET ÄR INTE ILLA ALLS!
Efter skolan ska jag nog ner till stan och leta jobb. Fan vad pinsamt? Vad ska man säga liksom; Hej, tar ni in sommarjobbare? eller; Hej, är ni i behov av super bra arbetskraft?
hehe, hoppas någon nappar på mig och mitt cv iallafall!
Nej, nu ska vi kila till idrotten. Föresten så glömde jag gympakläder så jag fick låna shorts och t-shirt av Ludde, det kan ju inte betyda annat än tur.
Hörs senare, eller inte!
Den som lever får se helt enkelt!
/ Cissi

alll the time in the world

hejsan allla fula/fina människor.
sitter som vanligt i min säng med min bästa vänn i knät. han är den enda man kan lita på, lilla göran <3
efter skolan så käkade jag en marre på smak med emmalisa och lite trevligt tjejprat, det uppskattas på en måndag, ohh ja. sen drog jag hem och skulle plugga spanska, det gick skit bra.... satte mig i soffan la mig ner gick 2 sekunder och jag låg och sov som en liten gris. vaknade 4 timmar senare  av att fitttelefonen ringde najs.

kollade även på PH allltså finnns det någon värre en catja???? SPYR PÅ HENNNE HON SER UT SOM EN KNULLADAPA.  hahah älskade ramis och patricks fight, go go go rami som vanligt. francessca is fucking back yeeeah yeeah yeeah.- livet är fettt!!
nu ringde ammmi, så ska snacka med hennne och skita i er era korvfaces.

avslutar med en vacker bild från graduation 2009. saknar engelska




// caivelll fucking kungkorven


fakking fakk fakk

är lite ledsen på våra bebisar, dom kan inte åka med till stockholm =( ingen avatar 3D elle? Jag och caivell kanske åker själva. MEN annars blir det arosfortet tillsammans med korvarna caivell, pissi och fellabella!!
Men vi ska smida planerna imorgon så vet inget ännu.

Har äntligen köpt friskis och svettis kort nu! Så nu ska det tränas som fan!! HAHA men dör lite varje gång jag ser mitt kort på mig på träningskortet HHHAHAHAHAHHAHA ingen får någonsin se, jag då förutom pissi och fellabella som då redan det hehe..

Skulle ju sova hos caivell idag =( men pappa var och repa med hans COOLA rockband så hade ingen fakking skjuts.. synd som tusan. Var taggad på bad, oth och ligga och skeda med caivell i hennnes underbart sköna säng. FAN! Men får se om lyckan vänder imorgon :) wihooo

Ne nu sitter jag och mmamma in da sofá och kollar på spårlöst. Det är en kool chej som letar efter sina föräldrar in polski. Hon pratar poliska så om hon hittar hennes föräldrar är det bra för då kan dom kommunicera på polsiska. GUU så bra!

//ämändä


sugarbabes

hejzzan alllihopppa
nu sitter mandizz och caivelll i skolan, milan berättar om att han har krossat sin iPhone. smart kille där, poäng till honom. Vi har precis kirrat kyckling i magen åååh gott! och tack vare dyngkukskunskapen så kan vi berättta hur våran matsmältning gick till:

* allt börjar i munnen där salivet bryter ner stärkelserna
* genom matstrupen till magsäcken där de tillsätter magsaft
* levern avböjer galla
*gallblåsan lagrar gallla

VEM SA ATT FACC-BLOGGEN INTE KUNDE LÄRA ER NÅGOT?
nu ska vi ha älsakde företagsekonomin tack och hej käka leverpastej // mandizz och caivell

boyz boyz boyz boyz boyz boyz

va fan? om jag hade vetat att du hade en dase hade jag tvingat dig att lägga den i min pase. vem fan är du? ingen som vet.....




/ anonym eller? fortfarande ingen som vet



In a needle

halloj!
kom precis hem från stan. jag klarade verkligen inte sitta innne en hela jävla dag till. blir ju tokig. mår faktiskt riktigt good. blir school imorgon, ååh fantastiskt! längtar
Jag och Mandizz fikade först på firre clarre. Lika trivsamt som vanligt hade mycket att disskutera som vanligt. vi har ju fan inte träffas på.............2dagar!  EFter the fika gick vi hem till min kusin, lägenheten var förövrigt jävligt nygg cred till han! jajaj, där solade vi och laddade min fucking iphone, och jag fick låna en ladddare!! YESSs!  för min har ej kommit ännu, haha hade fan gått snabbare om hon ej hade skickat den., för ska ju till stockholm i övermorgon. korvspad också.

Nu ska jag käka tvyvärr ej korv. Sen ska jag nog pallra mig till ärlakiorren och bajja lite ballerinakex heheh orkar inte leva mer om jag inte får något sött i miG!!!!!!!!


ååh saknar jag och mina fina vänner sommaravslutningen 2008

// caivell


söndagsångest

Jaha, då har helgen flugit iväg med en raketfart igen! Oj vad jag skulle vilja att skoldagarna också kunde gå såhär fort! Fast dom går ändå relativt fort eftersom att man alltid har så jädrans kul med Felicia Amanda Caisa.
Så, vad har Cissi gjort den här helgen? Jo, i fredags var jag med Ludde och sen åkte vi till Martin och kollade på film, sen smsade Simon Alm och frågade om vi kunde komma förbi honom en sväng eftersom att han inte vågade gå ut och kolla om det var inbrott i hans bil själv. Larmet hade tydligen gått! Så, vad gör man inte för sin kära vän om man inte åker dit och jagar bort bovarna? Nej, ärligt talat så var det inga tjuvar när vi kom dit, men det hade det ju faktiskt kunnat vara!
En New Moon senare var vi beredda att åka hem för en god natts sömn!



Fredagskvällens filmer!

På lördagen åkte jag och Ludde till apoteket och hämtade ut nya lyckopiller och sen åkte vi vidare hem till mig, en stund senare kom Fella och Sippe förbi så vi kollade på 2012. Därefter åkte vi till Spicy Hot och sen hem till Linus där några snubbar förfestade. Sen skjutsade vi dom till krogen och därefter åkte vi hem och kollade på The Heartbreak Kid. Sen sov vi.

Det har alltså blivit en hel del filmtittande för min del den här helgen. Men det är okej att ta det lugnt ibland! Eller hur? Idag har jag iallafall söndagsångest och ångesten blir inte ett dugg mindre när jag tänker på att jag måste städa mitt rum innan mamma kommer hem.
Hmm? hur fan ska det gå till?

/ Cissi

trött....

är hemma efter en mysig kväll hos emmabebben. Nu är jag så sjukligt trött att jag dör, ska gå och lägga mig nu faktiskt! Bra ändå.

Godnatt alla faccläsare

////amandaaa 


crazy baby crazy

hallLÅÅ! kom precis hem från släktfirandet orkade verkligen inte vara hemma. visst kanske man ska när man inte mår på topp. men jg blir galen på att gå hemma. finns ingen att prata med, får prata md mig själv. skit kul liksom...

jaja de va iaf galet som vanligt. jag och min kussebusse spelade wii eller va heter det? iallaballafall tills jag låg på marken av så kraftig håll! fyfan vad jobbigt det är!! men sen mådde jag illla och spenderade tid med nalLen!
hade även en vild diskussion om vilken chockadbit som ska förvinna i alladin asken, slutade med att jag och morfar låg och slogs på golvet, han för romrussinen och jag för gräddnougaten! YES JAG vann så klarre.

nu ska jag fortsätta kolla på paradise hotel XL. go go Rami och gillar den nya strippan som saknar Daniel där hemma för att han knullar henne så hårt..... // caivell

PUSS

SKA TILL ICA NU OCH MÖTA VÄRLDENS BÄSTA EMMA! ♥

//////amanda


omg cool tjej xD ^^ xP

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA FOTEN I NÄSAN HEHEHEHEEHEHE





P.S gammal bild D.S

P.S2 kepsen är skydd mot solen! D.S

P.S3 anonym fot D.S

P.S4 ful bild på mig D.S


//////amanda med kepsen


USA

ja som alla vet så är jag verkligen desperat efter att få åka utomlands, caivell med! Åhh vad underbart det skulle vara med en resa tillsammmans hela FACC. Sena, sköna och varma kvällar, god mat och stekheta dagar på standen.... äh sluta drömma amanda!

här är iallafall några bilder från min senaste trip, USA! Något av det bästa jag har varit med om, även fast det var med familjen :)

 

 

 

    

 

   

     

 

 

 


saknar USA och Nancy och Rick som tusan!

///amandaaaa


ppplugga?!!!!!

jag fattar inte att jag fucking pluggar på en lördag? och ja, jag är fan dum i huvudet. Men måste man så måste man! Spanska och matte har gjort änsålänge. Mina favoritämnen .. verkligen NOT!

Ikväll vet jag inte vad som händer, men tror att jag ska träffa några söta småtjejer och mysa lite. Inget brutalt för vi alla är lite småsjuka. Som igår... omg vad dåligt jag mådde, låg i soffan och kollade på lets dance med ett huvud som kändes som en tegelsten och dunkade värre än någonsin. Inte kul, inte kul.

Mina små kussar väckte mig kvart över elva idag, lite lack blev jag men dom är så söta så jag kunde inte bli arg.

nenenene, åter till pluggandet?! NEJ som fan, fortsätter imorgon.

//amandaalo


MY SONG FOR THE WORLD

sitter och kollar på gamla bilder. fan vad jag saknar dig Ida Andersson.
allt vi gjort tillsammans, alla minnen.
ljusgul, pezz and basokazz, klick sa det!












forever and ever babe


where is the moment when we need it the most?

god morgon alla där ute!!!!
sitter och kolla på en Johan Falk film. ååh jag gillare! men tröttnade lite och var tvungen att nörda. skallen dunkar i 100. men jag mår lite bättre och kan säga att jag är ingen spyfluga idag! men blir sängliggande. yes fan vad kul lördag.
De var nog allt jag hade att säga nu. eller jo en sak? jag drömmde om godis i natt igen detta är sinnes. jag har klarat mig i fucking 9 dagar. stolt som tuppen!

my gift to you is a song. your song, you can tell everybody that this is your song.

// caivelllll


here I go again on my own

ok. orkar ej säga att jag ligger i min säng med lappisen i knät för de vet ni att jag gör. fast nu sa jag det endå fuck a duck. lyssnar fortfarande på calle....

skulle bara säga att jag pratar med ammi telefonen,,, om ni undrar!! hon släppte just en brakare i tellen.. så störd. därför vi passar så jävla bra ihopp! ooch en till sak, jag är lycklig så jävla lycklig.
 de va allt från spyflugan, jag mår inte speciellt bra om jag säger så.

godnatt // kungkorven

here I go again

ååh, jag vet bloggen är mitt liv idag.. men tänkte visa er något riktigt fagert!

Förresten så sitter jag och lysssnar på calles cover album. så jävla bra, älskar hans röst mer en kötbullar!
helt tokigt. FAN VAD HAN ÄR BRA! gaah. yeah. så nu har jag fått säga det.
Något jag hatar är att vara sjuk på en fredag, för jag vet att jag kommer vara sjuk hela helgen, najs! då går för fan en hel helg till spillo! men det är ju underbart för er att jag är sjuk, för då får ni mer att läsa= mer njutning i fucking livet.

jjajaj käften! kolla på dettta istället. är det inte vackert? nja snarare gaalet.



Det går rakt uppåt. brutalt uppåt bara idag fick vi 20 nya läsare. hej på er nötter! + att kvällen är fortfarande ung. kanske vi borde börja tänka på va vi skriver.alla kommer tro att vi är en bunt idioter? fast det är ju sanningen eller?
// kungkorven


all these things that I've done

alla som gillar korv sträcker upp en hand? alla gör det så klart, de e ju givet.

jajaj eftersom jag har såpass tråkig tänkte jag bjuda på lite fina bilder sen hockeridol i höstas. don't mobbas.

09-10-09



ja så ser resten av bilderna ut. ja jag vet vi tar endast picz på oss själva.

16-10-09

jordin sparks ohhh lalla



23-10-09

saknar den skuun bruden, helt galen. som oss...

dagen efter. en mycket speciell dag.


kommer ihåg denna kväll som igår. den betydde allt för oss. för då vart dom våra... simpan & björta


ja så vacker var det. vi var många gånger mer men jag är inte kortbruden så att säga, men ammi jag efterlyser hockerbilderna!!  // caivelll


dör lite..



/ÁMAÑDÁ


disco-sick

godmorgon godmorgon!
caivelll som prataR! förlåt FAC att jag gjorde eran dag så jävla typskit! och cissi det går najs att sjunga utan mig!!  Jag har nyss vaknat och nu ska jag göra frukost, fast det känns ganska onödigt när jag vet att jag kommer spy öppden. Önskar att en viss person var här så jag kunnde spy det på henne. (ni vet vem jag menar...) ååh caivell är trevlig som alltid! Jag önskar att jag fick gå till skolan idag. saknar redan mina korvungar! jaja nu är det film som gäller + lite food + en hink....!

ps. jag har klarat mig utan godis i 8 dagar. det är sjuk. jag drömmde att jag käkade en godis, fick ångest över att jag bröt det. men sen upptäckte jag att de var en dröm. då blev jag såhär :)



ungefär såhär snygg är jag nu.. helt galet!

// caivell


Så jävla typiskt!

Hej, vi tycker synd om våran lilla spyfluga bara för att hon ligger hemma och spyr idag.. Så jävla typiskt!
Vi väntar på matten och självfallet har Amanda glömt sin mattebok! Så jävla typiskt!
Eftersom att Caivell är sjuk idag så måste Pissi sjunga själv på musiken, hahah! Så jävla typiskt!
Fella har ont i handen, och Cissi har träningsvärk i hela kroppen den klenisen, och lilla Amanda är tröttare än vanligt. Så jävla typiskt!
Nu är vi färdiga! Så jävla typiskt!

/FAC♥


fucklight

hejsan fina blogg läsare idag var det besöksrekord! dessa dagar gillar vi starkt..

idag  var hela facc ligan i skolan. najs! efter skolan åkte jag och mandizz hem till henne vi sov och kkollade på a walk to remember. jag grät som ett litet barn (kan dock även vara för att jag är sjuk och låg på golvet och spydde den... no detaljer tack)!! men iallafuckingfall den var otroligt fin men sorlig. blir så avensjuk. tänk om sådant skedde i verkligehten. nej nu ska vi ej drömma oss bort så stäng klaffen!!

SÅ imorgon blir jag sängliggande va fan ska man göra då.... inte pilla stjärt för de gjorde mandizz tillräckligt idag. hmm de får jag fundera ut. kanske läsa ut 3 twighligt booken? ingen som vet. vill även hälsa till ammi att jag är så fucking glad för hennes skull. du är bäst!



OBS. ses med vattenfast mascara

// caivell


puss

HAHA sitter seriöst och garvar för mig själv åt emmabebben på msn. Sötaste någonsin!

Skolan idag sög hästballe som fan :( ville bara hem och sova i min sköna säng! Efter skolan var caivell oh jag hemma hos mig och åt tre till fyra mackor + oboy till det! Men ska sluta med oboyen, så onyttigt med endast socker. Vi kollade även på A walk to remember men caivell åkte hem innan slutet och jag vågade verkligen inte kolla klart själv. Skulle brista ut i storböl om jag fortsatte kolla.

Nu lyssnar jag på älskade Lars och ska nog snart hoppa ner in da bed. Tur för dig caisa att du inte låg med kläderna under täcket för isåfall om du gjort det hade jag fan lika gära kunna sova på en 2an buss.

Juste, ska träffa älskade emmabebben imorgon, längtar som fan!


.fanfanfan/ mandaaaaa

bebbbe

emre är inte min bebis längre... stockholm kan du glömma

köttbullar med mos och extra senap, tack!

jag ångra mig..... jag har inte saknat min klass......................eller några bara liiiite

h3h3

halo detta är f1 najs. Caivell är galen, mog1. Snart är skolan över, f1 bra!
Vill du gå på d8, m8 kom inte l8!


/amanda &caivell på hörnet

heartbeat

hejsan svejsan.
 mandiz & caivell sitter i skolan och njuter. åååh äntligen är vi tillbaka i skolan!!!!!!
spanska var super och nu väntar vi på den efterlängtade dyngkukskunskapen. Nästa vecka blie det stockholm med våra bebisar.



// GALNA BRUDAR

fuck you and goodnight

nu ligger jag med lappisen iknät i min kära säng. imorgon börjar fucking skolan. kill me. ja tack! blir crazy, tur att jag har facc då!! startar med spanska ooh yes livet kan inte bli bättre och nu känner jag hur godissuget smyger sig på....livet är allt för härligt!

måste önska ammi lycka till ikväll, alla vet att björnen är seg startad. ring mig när du ser detta, vill ha dirty detaljer.


gud natt / caivell



trötttttt

jag dör lite.
sitter här med huvudvärk, är trött och har ångest för att skolan börjar imorgon. Det ända som får mig att gå till skolan är mina söta klarre + att FACC ska återförenas!

Gårdag vill jag inte snacka om, jag säger bara att jag aldrig har frusit så mycket om fötterna förut!

Nu säger jag bara LARS WINNERBÄCK!

// amandaaaaa


home sweet home alabama

welcome to my crib!
Hemma med sussen. vi skulle gå uppp halv tio för att vända dygnet lite iaf. men det blev inte så lyckat. så vi gick upp 12 och drog en runda på stan, köpte en tröja och ett diadem heheh. hohoho. hahahah.

Nu ska jag och moder min kolla på resor. vi skulle ju inte åka någon stans denna vinter (döda mig seriöst).men mamma och jag blir crazy så nu ska vi kollla runt lite och kanske göra en mini resa. men om inte de blir av så dissar vi pappa och åker tilll london och shoppar några dagar. det är ju alltid trevligt!

åååååh thailand med malin 2009




 // caisa andersson


good night

nu ligger jag med lappisen i knät i mandis säng, mie och mandiz är där nere och snackar. själv har jag ont i skallen och är trött som få? men fattar inte hur jag kan vara trött när jag inte gör något om dagarna utan slappar. sinnes. och sover även bort hela dagarna.

Vi har iallafall varit på cafe sylvia med elsa emmalisa lina aa ochsen jag mandiz och mieö. de var mycket trevligt. men en ytterst hemsk sak är kylan. alltså alla vi tre trodde vi skulle behöva amputera bort våra tår. har aldrig frysit så mycket i hela mittn liv...(förutom mjölby). på bussen blev mie även budda, yeah.

jag <3 korv

godnatt era korvar// kungkorven


mat in my heart

har precis blivit bjuden på kebab av mormor och morfar och nu ropar dom och säger att vi ska äta kräftor! Dom är bäst helt enkelt!
Runt åtta ska jag in till staden och möta upp några snygga brudar sen blire café sylvia för hela slanten.
Mina små kussar sitter under bordet och kittlar mig under fötterna så råka nyss sparka henry den minsta i fejjjjan HAHA!
Ne nu ropar kräftorna på mig! Emil säger hej. Henry säger AJ och Vilmer säger amanda jaga mig. my life nowww

pusss pussssss // mandiz

I'm gonna hit the city

halLLÅÅ! tack mandizz. karrrkaaak till daj!

jajaj. jag hade tänkt ta de lungan ikväll. men så linker sms ner och jag tänker sätta mig på bussen in till the city och möta emmalisa, sen ska vi möta brudarna på sylvia! najs va? en ska jag slagga hos mandizz och imorgon blir det shoppping. och sedan kommer släkten hit och firar mig! ja tacK! pengar rullar in som de ska, det går bra nu.

jävlar buss fan går om 15 min och jag måste packa och springa hela vägen till bussen. FUCK.

kiss kiss love love love hug // caivell kungkorven caisa c

JAG ÄR..

STOLT ÖVER DIG CAIKORVEN!

KUNGKORVEN ÄR KUNG

HAHAH snygg design va? jag caivell som aldrig i hela mitt liv har ens bytt tema på bloggen har skapat den. inte speciellt fin och headern är för kort. men mycket finare än den förra. och jag har kämpat i 1 timme nu så klaga inte! FACC medlemmar, ni borde vara stolta! och designaminblogg.se är besthest!
 
STOLT SOM TUPPEN!


sommar

gårdagen var nog den mysigaste på länge! Den spenderades i varma sommarvärmen ute i björsund. Det bjöds på våfflor, goa mackor och kärleksmums som såg ut som hundbajs :) Affe + hennes familj var dom blekaste jag sett! Hallå var inte dom i Indien? Ne skoja verkligen, har aldrig sett brunare människor...... jag såg ut som ett jävla lakan tillskillnad mot dom, + att jag hade röda fina läppar HAHA :(
Natten var ju bäst, fick sova emellan mie och mallan, hur bra? SÅ BRA! Vaknade av att dom låg så tätt intill mig att jag kände höften mot golvet..... det måste vara ett hål i den där luftmadrassen....

Jajaja en riktigt bra kväll vare!

Önskar att jag kunde säga att jag ska åka hit nästa vecka.......... men det kan jag inte :'(





AHHHHHHHHHHHHH jag vill jag vill jag vill jag vill NUUUUUUUUUU!!!!!

men nejnej kommer få vara hemma i äckliga sverige och eskilstuna hela jävla året. Håller tummarna för en resa nästa vinter men vafan! NÄSTA VINTER?!?! då kanske jag inte ens vill åka längre..

/mandiz

bam-bam-bammm-bidum

godmorgon uppe med tuppen som alltid! klockan är 14:34 och jag har smygit över till camilla skancke som även hon bor ute i helvete t(ä-town). hon räddade mitt liv och lät mig ladda min iPhone där!!! TACK CAMILLA SKANCKE EVENSEN. även trevligt att träffa camilla som jag inte umgåts med någoting på senaste året :(( men jag kommer överleva det senaste dygnet iaf. men ammi skicka min laddare idag! YEAH.  

vi satt även och kollla på bilder sedan språkresan 2008! vi var först i Paris sedan bodde vi i Torquay och sist men störst avslutade vi resan i London. en mycket jävligt brutalt rolig resa.men jag har inga bilder kvar för våran data crasha med alla bilder. skit kul nottt. så de var kul att se dom. saknar alla männskor som fan. vi skulle ju ha n återträff men det blev aldrig av.....
'
dessa två bilder är allt jag har:


Pernilla Camilla Jag Freja Josse Maria
utanför disneyland Paris. Så jävla sjukt roligt var det där. man kännde sig som 10 igen.


kommer inte ihåg hur vi satt bara att jag är den som böjer sig och att camilla sitter sist! detta var i Torquay när vi åkte banan boat.  vi var skit rädda att vi skulle ramla i haha. vilket vi gjorde.. eller vi längde oss i. så jävla kallt i vattnet!

// c


crazy

nattbloggning. blir helt galen seriöst. har vart utan godis i 4dagar & 4 nätter  nu.... alltså jag känner smaken av lakrits i min käft, det doftar choklad i min snok. tur som fan att inte kiosken är öppen på natten. för då hade jag brytit mitt nyårslöfte vill jag lova. aa som ni förstår ska jag inte käka godis på ett år heheheheheh. har klarat en månad förut och då blev jag crazy så att säga och nu är godisgalenheten värre en någonsin, klarar mig knappt en dag. men nu jävlar. ska jag kämpa för livet, liv eller död på spel. ååhh godis............

jag just nu....jajaj. blir så galen att jag snart tar en tur på pronto igen:


'
godnatt / c


jag ska fan också skriva ett inlägg i våran blogg

hahaha hejsan alla facc-fans!
eftersom att mina arbetskamrater (Amanda och Caivell) har klagat på att jag aldrig skriver i den här bloggen så tänkte jag faktiskt ta mig i kragen och göra det!
Roligt för er tycker jag!

Jag har precis skrivit ett CV som mamma ska skriva ut imorgon och sen ska jag springa runt på stan och leta jobb! det är ju faktiskt bäst att vara ute i god tid annars sitter man ju där på sommarlovet helt pank. Jag ska alltså leta jobb, träna och sola med ludde imorgon! Låter ansträngande tycker jag, kanske är det behövligt med tanke på att jag bara har latat mig sen jag och fella kom hem ifrån Gran Canaria!
Nej, nu har ni fått ett inlägg och nu har jag annat att göra!

Adios mina vänner
/Ciiissssi

high on life

JOHAN., JOHAN PALM????  KAN DU LÄGGA DASEN I PASEN?



uppdate:
glömde iPhone laddaen i stockholm, funderar på att lägga mig och dö. eller kanske inte så brutalt utan bara cutta mig i muttan som ammi hade gjort... (bokstavligentalat)


do you wanna

tjabbba labba.
sitter i gröndal på söder. his vendela! vendela malin ammi och monika hade fixat en överraskningsmiddag för jasg har fyllt. trevligt, vi ska spendera natten här! det blev tacos, och snack alltid uppskattat, imorgon ska vi nog hem till e-town sug dase. jaa pase? goddernatter babes där ut // caivell & co


peppar kakan!





var tvungen att visa vårat mästerverk! Peppar-KAKorna som bakades för några veckor sedan. Så jävla snygga säger jag bara! Jag e ful pepparkakan är tillägnad en virrreperson fast han var inte där så papi fick den. Vi tyckte den passa han hehehehheheheheh lite dumma men det är okej hehehehehee

 

//mandizz som SKA sova nu hahaha fyfan jag har inge liv


nattcafét gånger 2

Har spenderat två dagar på nattcafét med mie och mallan, hur mysigt? JÄTTE MYSIGT! Lite glad över att bara ha tagit något att dricka båda gångerna, ingen kladdkaka här inte! Juste träffade milan, emre och anton på cafét idag, har faktiskt saknat dom jätte mycket!

Jajajaja ska sova nu, det bär ju av till fucking björdsund imorgon!!!!!!!! YES SOM FAN!!!!!!!! hoppas det bjuds på gaybiffar hehehehehehe..................

yeah mothafakkkkkka ska sleeepa som tusan nu... eller? kommer nog ändå fastna vid datajävlen som vanligt! Faaaan får säga till min moder att gömma datorn på kvällen!!








haha trädet där magi sker!!!!!!

/// mandixzzorh


caivells födelsedayyyy (onsdags)

jaaaa caivell fyllde ju då 16 barre i onsdags och här är bilderna från kvällen:















mer bilder kommmer hheheheheheh

/mandizz





we are family

hallå korvkungen är i farten igen! nu ska ni njuta.... Brudarna har gått hem och vi säger grattis till linnea ritter som fyller 17 år! de var tjejmiddag här med 10 trevliga brudar.  The cam sitter nu här och lirar lite gitarr och myser till max!
idag så har vi först firat mig, mig och mig. och jag fick världens finaste presenter, tröjan från zara som jag önskade mig mer en livet! och mer saker. Ni är bäst. nu när vi alla tre är tillsammans igen känns livet meningsfullt. Just nu är jag lyckligare en någonsin. och vad gör vi? nja ni sitter och bråkar i sängen. jajaja kärleksfullt! jag älskar er mest i världen
haha stora paketet var ju lite annorlunda, det var ett par örhängen om ni undrade...skulle även ta kort på min älskade tröja men jag har ju problem som ni vet med att vara seriös..
pulkarace alltid lika uppskattat! cyklopet...
sedan fixade vi middagen......
nu ska vi fortsättta lira och ta porrbilder. eller ah porrguden malin...så snygg i sin nya hårfärg!!!

tänker också slänga in en hälsning till världens fulaste person... hmm undra vem. Jag hade glömt hur roligt det var att läsa allt som den har skrivit. tack för att du påminde mig om att du fanns, du är den mest patetiska människan jag någonsin träffat och lögnare är du med. och snälla förneka det inte mer det blir bara pinsamt för dig, för alla vet

sommar och sol

Nu har vi anlänt till rönninge efter att fått klagomål på tåget av chaffören att vi sjöng för högt? vadå? kan man sjunga för högt? galet kärring
Nu har Ammi låst in oss med en iMac på hennes systers rum så nu äre galet med bilder ni ska få smaka på några! snart blir det pulkarace som hedligt när man är i stockis..jajajaj nu ska vi fortsätta med det vi gör = sjunger till MArkoolio världens koolaste man!!!!!
// caivelll (kungkorven) med en liten touch av nilam
njut bara njut

opppps

såg visst att caivell nyss uppdaterat om gårdagen men det är okej att jag också gjorde det nyss :)


och så vill jag bara säga att jag är så sjukt glad över att jag har lärt känna er FCC! Det är ni som gör mina skoldagar. Det känns liksom inte som om jag är i skolan utan mer som på fritids eller något. Jag skrattar dagarna i ända och ni får mig på så bra humör!

TYCKER OM ER!



// mandizzzooor

nytt år, nya möjligheter?

tjabbbbaaa! Nyår då? Hur var det? Jo det var faktiskt toppen! Jag, caiveel och emmabebben åt trerätters at mi casa men missade tvyärr efterrätten.....
Vi firrade oss för kvällen och sedan bar det åt olika håll. Eller jag och caivell bar åt samma håll men emmabebben såg vi inte mer av under kvällen.

Ronald mcdonald eller chauffören som man också kan kalla han (pappa) skjutsade oss till torshälla där vi skulle möta några söta tjejer men ingen dök upp så vi gick själva till ferren vi skulle vara på innan tolvslaget. Där var allt trevligt och dom söta tjejerna kom senare. Sedan tog vi burren som var överfull med människor till staden för att se raketerna. Jag trodde dom skulle vara brutalare men men det dög! Vi mötte upp älskade fella och cissi och FACC var fulländat för en stund.

Sedan gled vi alla ifrån varann och jag, emma-lisa oh caivell var liten för oss själva. Vi stötte på en trevlig kille som tog med oss till trevligt sällskap. Fram till halv fem var vi kvar där och sen kom då chauffören och hämtade upp oss.
Väl hemma somnade jag och caivell efter varsin frukt! Och vi sov fram till halv fyra på eftermiddagen. Så skönt!

Gott nytt år alla FACCläsare!

Nytt år och nya nyårslöften. Några av mina nyårslöften är att:

- bli nyttigare

- börja träna

- hjälpa till mer hemma

- lära mig laga mat

och några fler som jag inte kan säga... då kanske jag inte liksom håller dom.


//mandizzzzzzzzzzzzzzzz




Friday I'm in love

helllyy!
Nyårafton blev jaa trivsam. Fört var vi i Torshälla och där vare partajj sedan drog vi till staden och kollade på raketerna, inget speciellt med dom om jag får säga det själv! fast trevligt att träffa alla människor. efter det trog vi till ja vart var vi nu? ingen som vet........... vi säger vid årby? eller nej jag vet inte. vi bara gick och gick sen var vi där. klockan 6 på morgonen låg vi i världens skönaste säng(efter min) och sussade!
sen att vi vaknae halv fem idag är ju en annan sak. så denna dag kan vi bara ta bort?

Imorgon bär det av till Ammi i stockis, känns som det var en eviget sen sist, fast det var bara typ....en veecka. hmmm något att suga på. Malin joinar också. hon har blivit brunetttt. konstigt. hon har vart blond hela sitt liv och så länge jag kännt henne (sen vi var born). detta är spännande

och en till sak.....jag är så jävla glad detta är bra OH JA! godder natter /kungkorven

RSS 2.0