We were fated to pretend

This is our decision to live fast and die young



We've got the vision, now let's have some fun



Yeah, it's overwhelming but what else can we do



Get jobs in offices and wake up for the morning commute?




Forget about our mothers and our friends
We were fated to pretend
To pretend
We were fated to pretend
To pretend


YEEAH IT FUCKING WORKS

sladden fungerar och bilder kan bli redo att langas  här har vi facc om 50 år:

 F                                       A
C                                                 C


hoppas vi hänger då med!



en feddt cuul tjej i skuulan.






ännu mer balla tjejer som hänger in the framgång. WOW!

hehe lite mer smått und gott kommer sen längta, vänta, suckta / c

 


I left my heart on the dancefloor

halloj. en lång jävla dag i skolan, men jag överlevde, för ja man lever ju för framtiden? = RHodos om 2 dygn typ. ballar snart ur. föresten så gillar jag min målbrottsröst, jag undrar vad fan felet är på den. idag har den varit lite värre än vanligt. men det är skönt att roa någon! har även valborgs problem. vill ingenstans men överallt. får se hur det blir. kul att man alltid planerar allt i god tid. men sån är jag, så finns inte så mycket att göra åt saken om jag ska vara ärlig! föresten så kan jag fortfarande inte lada in bilder från min iPhone eller ladda in musik på den. men just fan!!!!!! ska prova med amandas sladd nu om det fungerar wish me fucking good luck!



haha gillar denna bild grovt. på återseende straxt om allt går som jag vill / cai


ValleSalleKalle

gud vad jag är duktig som skriver här så ofta! jag måste berömma mig själv lite oftare för detta. jag har ingenting att göra så därför skirver jag ett par ointressanta rader här. jag har precis blivit klar med musiken som ska redovisas iomorgon. alla andrra gjorde det förra veckan, men caivell och jag kan ju inte rå för att jag skulle till tandläkaren och hon till optikern aja kul hade vi iallafall!! snart kommer simon och jag passar på att leka med albatroos så länge, hon leker med min gamla elefant!
jag har inget mer att säga, för nu kom simon
hejhopp gummisnopp! /felllla


HURT

orkar inte skriva. ska plugga yes. kanon kul. ååh baja.

blir bara en fin bild.



nu ska det smidas planer för fredag och x-effect // caivell


pessimistisk

ja men vad kan jag skriva utan att få in något klagomål i den här bloggen? inget tyvärr..
sommarlovet är efterlängtat, då är jag fri, då finns det inget att klaga på eller isåfall vädret kanske.. men annars är allt bra och allt är som det ska! jag längtar!

men jag vet att tiden fram till sommarlovet kommer vara ett helvete.. därför lägger jag mig ner nu och skiter i allt. Låter allt plugg ösa över mig medans jag tror att allt fixar sig av sig själv! Jag tar emot all skit som händer utan ett ord!
jag orkar inte


rhodos kom bara kom
/manda


meiaeliterna håller hårt!

halllloj. sitter och kollar på desperata hemma fruar. gah, det e så bra. vem är denna jävla patrick logan? vad fan vill han? får krux!

skolan var hlt okej som vanligt. dock så har vi jävligt mycket plugg nu, spec jag och mandiz eftersom vi missar en vecka. synd om oss.... ellller? efter skolan kom mammmi och pickade up mig. vi rog till ikea? det är typ det bästa jag vet, hahah men det är okej. älskar bara att åka bil med mamma och dunka gammlagodingar om man växte upp till. idag blev det uggla, sjöng/skrek så mycket att jkag fick ondare i halsen. men det är med okej!

nu har jag pluggat naturkunskap i 2 timmar och då är det inte mes plugga utan intensivt, har inte hängt med så mycket eller fattat så det behövdes. eftersom vi har prov i övermorgon. fan alltså. shhiiiiet nu börja det!!!
// CAIVELLL


PS. 4 Dagar kvar till RHodos!!!!!!!!!!!!!!!!!


ARG

ja läs rubriken..

det enda jag säger är Jag är arg

något som får mig på bättre humör är rhodos

/mandiz

LIGGA OCH GLASSA

ligga på stranden med en bira i handen,,, försöka sola bort den vita randen

hehe sitter och taggar med mig själv. shortsen passade yeaH! veckans sista dag blir det denna veckas babe.Anledninge till att hon blir baben är för att fira att man kan cyckla ;PP bara en söt chej. myckt söt. självaste mullsan. jag gillar daj♥



INGEN MINDRE EN MULLSAN HER SELF!

/ caivlell


7 DAGAR

gårdagen? hmm inte mycket att säga förutom att det var mysigt med er tjejer!

min matvanor dom senaste dagarna är inte okej (torsdag- mcdonalds, fredag- spicy, lördag- MAX och subway) .. pengarna är också slut för den delen och det jag köper är mat!
måste bli en ändring, och det måste ske nu.. japp precis nu. Hur ska jag klara mig en vecka med 59 kronor på kortet och miljarder saker jag behöver köpa? åhh vill vara rik! blandannat står det jeansshorts och solkräm på min inköpslista mmm vad det gillas;)

nu står promenad på schemat!


/mandiz

HEART OF GOLD

tjo alla. kom nys hem till ärla the sveriges pärla. njutbar njutbarT! idag ska jag njuta av livet, hade jag tänkt iallafall. FÖR OM 7 DAGAR ÄR DET RHODOS SOM GÄLLER! YEAH. längtar som fazzen. ska ta och prova alla sommakläder. haha har förmodligen gått upp så mycket på senaste tiden så att jag inte får på mig dom. men det är okej i så fall, inte bryr väll kungkorven sig? elller....? jaja nu ska jag njuta av vädret och tvinga mullsan komma hem så jag kan cykla till henne hehe . NEJ FAAAAAAAAAAAn. måste göra spanskan, Fi***. 



hehe cool tjej va? msn:en funkar ;p:Pppp;PP;;Pp,

/idoiten number one


8 DAGAR KVAR!!

åtta eight ocho
DAGAR KVAR TILL RHODOS!!
längtar ihjäl mig!!

LOVELOVELOVELOVELOVELOVE!

/mandizz


GILDER GENOM LIVET MED VÄNNER PÅ MIN SIDA!

HAR JAG BERÄTTAT FÖR ER ATT JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA BROR?



/ caisa andersssxn


I miss so much of you I can't go on

det är nu man börjar inse, att allt är över. det länger sig över mig och trycker ner mig. varför ska man ens fortsättta leva, när den lyckligaste tiden i livet är över? varför ska man ens gå upp när man vet att ingen dag kommer någonsin bli så bra som dagarna en gång varit? varför ska man försöka bli lycklig igen när man vet att man aldrig mer kommer få känna sammma lycka?  



I'm gonna find away to make it without you


I need you boo

vet ni? jag saknar jag malin väldigt mycket vi hade så galet roligt tillsammans. vi var galna. då Caivell och Qvarran var oskiljbara fina tider:

2007












kanin gänget i skolan haa




2008


















2009





2010......?

saknar vårat missbruk av orden OM, korpullent, korv, SCHTEK! saknar ditt skrik så snabbt jag närmar mina fötter mot din säng. saknar din mormmors mat innan träningen. saknar våra schtekarbrillor. saknar ditt skratta när jag alltid trodde jag var bäst men sedan höll på att bli överkörd. saknar att slåss för våra kungar bengtsson och palm i skolan. saknar dina suckar när jag tvingade dig att ta med mig hem  innan träningarna. saknar den tiden alltså.

våran låt


/ caisa andersson


CISSSSI I LUREN!

Nej men hej! det var ett tag sen faktiskt!
Nu är vi (cissi och fella) hemma hos Fella och vi chillar så mycket som vi bara kan. Väldigt mycket alltså.
Imorgon är det sovmorgon så ikväll får man vara uppe nästan sålänge man bara vill!
Föresten vill jag påpeka att det snöade idag, sen regnade det och nu är det mulet.
VAD FAN VILL VÄDERGUDARNA?????

VÄXELN HALLÅ HALLÅ HALLÅ KOPPLA MIG TLL TJUGOTVÅ!

tjo.  haha gillar att jag alltid skriver tjo. hoppas ni med njuter av det. alla mina vänner är och kollar på fotbollsmatch som JAg skulle varit med och spelat men halsen till låter ej. ja och sen kan jag inte ens kolla på den för nej den där jävla naturkunskapen ska göras till imorgon. pallar fan inte mer. dör snart.



nu när våren kommer så påminner det om alla fina tider. denna video älskar jag sjukt mycket. påminner om hela sommaren, vädret allt. och självklart står det några snyggingar längst fram fniss! fan vad jag njöt av livet förut. börjar fan glömma vad lycka är igen. åh jävla dase ge mig 2009? NU NU NU / cai


du är ful och äcklig så du kan dra!!! okej okej, jag måste bara fråga é du flata?

tjo alla. min hjärna e död. har pluggat naturkunskap hela kvälllen. shiet. men dettta ska fan gå bra. komigen caivelll!!! jA COME ONNN! oh kom nu att tänka på " no way I was not preperd another day in looooove." osv osv. it's johan the man!

juste ingen kan väll ha gått miste om alla ;Ppp:P;P;P:PppP- grupper på fejjan? det är iallafall vad vi har underhållit oss med idag alltså jag har skrattat så att jag har gråtit flera gånger! jag menar vem fan kommer på grupper som dessa:





hahah vem fan kommer på sånna fina saker?  riktigt jävla amanda och caisa humor. vi har suttit och dragit sånna fina skämt dagen igenom. och raka maka fon gruppen! HAHAHA säger jag bara. den är fin deN! men finaste gruppen måste ju endå fan vara denna ljuvliga!



lite små sant sådär. man smyger lite med livet. jajaja nu måst jag fan ta och plugga vidare. najs. nej ångrade mig ska sova. är trött som få idag har jag varit duktig! imorgon blir mer plugg osv. najs..... elller??.



avslutar med en fin bil på min bror. som nu skulle behövas spenderas lite kvalitetstid med. du är för bra för världen.  / cai


you know you like it








puss min fina vän!
/amanda


you got me singing like na na na every day

tjo bröder osv osv. idag är det två veckor, dos semanas, two weeks, ja jag tror ni fattar till Rhodos. hoppas bara det blir av nu när än jävla onädig vulkan ska förstöra allt. blir lite sådär smått irriterad på den. elller kanske inte smått... utan arg som FASEN! om vi måste stanna hemma vet jag inte vad jag gör. kanske gräver ner mig? eller kanske skippar dramat och lägger mig i min källare kollar på one tree hill och bryter mitt godis löfte? har klarat mig i 3 månader och 18 dagar. det trodde jag aldrig om mig själv. ni som känner mig vet ju att jag åt godis varje jävla dag förut. så nu är jag på topp!

sitter med solglajjorna, pumpar lite gaalna låtar som egentligen inte är min smak. så dra på volymen på högsta volym och kolla på bilderna. jag lovar ni får njuta.

david guetta - missing you


The cranberries (jumpestyle remix) - zombie
/>

och förresten vi drar till med lite helig markoooolio! THA MAN




orgi
 där ska mandiz och caivell läsa böcker och fillosifera osv.




tur för mig att det är 6 pooler då som är poolskadad (=inte gillar havet så mycket och är väldigt poolkåt!) men sussie jag kan bada i havet hela dagarna för din skullL!

¨

där ska det mysas mycket....elller?



nehepp. här hade jag gjort ni vetsådär, en känd fin paint bild, där jag och mandizz var med, men råkade radera den he he he... iallaballlafalll så älskar jag schack, så här koommer det blir lååånga riktigt roliga omgångar i den fina solen, riktigt händelsefulla! så akta dig mandizz och sussie så klart!

bara för det så ringde min syster just från USA. dom har 38 grader där just nu. JAHA kul för henne då.
nej nu ska jag dusch luktar fan svetttt / caivell


vissst

fantastiskt jävla dåligt men det får vara så, det är okej

I WILL BE JUST FINE,

sitter hos mandiz och bussen går burren om 10 min, vi ska bege oss till ärla town yeah. ludde och alex joinar. där får vi se vad som händer.  nu måste vi fan gå till burren ville berättta hur läget låg till om ni undra he he....
// caivelll

I GOTT A FUCKING FEELING

anton ska upp nio imorgon OMFG vi måste sova.... jävla mes.

vi tänker fan ej gå hem klockan e 04.19. vi palla fan ej. jävla idiots. caivell och mandizzz äger som alltid.... jobbigt läge. JEJEHHEHEHEH ANTON SUGER DASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSEEEEEEEEEEEE


// CAIVELLLLLL

I got lost in your eyes

ha suttit här själv ett tag, men nu kom kluttarna fella och pissi. har saknat dom. speciellt fella som jag inte har träffat på 2 veckor. skönt att höra hennes asgarv igen!  nu ska vi ha svenska yeey. yeey. hoppas vi får tillbaka novellerna och att det står ett fint betyg på den. hoppas hoppas hoppas
är det okej att vara glad när alla andra är ledsna?

/ caivell


Fella e beeeeest


Jag och Cissi plus våra kära mammor var i Västerås idag och tog lite kort, kul var det och fler bilder lär komma. Hare bäst flodhäst, nu ska jag pussa på min pojkvän!

I will try to fix you

jag förstår mig inte riktigt på livet, det är så sjukt jävla orättvist

men så mycket som jag vet så ska man njuta av varje sekund man får
för vem vet när man inte får någon mer tid
ingen

/ cai

SEX ON THE BITCH

tjolla bandolla.  mandiz och caivell här sitter i solen och avnjuter en pinacolada. ska snart ta ett dopp i det fina havet.....

så kunde det har låtit. men det gör fan inte det. men kanske om 2,5 veckor?

jaja nu håller vi på att pröva bikinisar. hiihiihih, fick byta min för att jag e beeest ;) / caivell

imorgon är det friidrotts dag, då ska det simmmas i badhuset fför våran deL!! blött värre.

// manda och caisaas


MY MY TELEPHONE

tjo bro. min hals gör så ont att jag bara vill lägga  mig underbordet. vaknade 4 imorse och kunde inte sova om. skit kul liksom. köpte en bikini efter skolan, men bikini överdelen är lite för liten kände jag nu och man får fan inte byta den, skit kul liksom. jaja ska inte klaga får köpa en till kostar för fan 130spänn, ska inte klaga! ska ju för fan till RHodos. oh ja ni kommer få höra mig tjata om det dagligen. är så jävla brutlar utomlandskåt!



eeh fy fan......... kan vi inte ba åka sådär liksom snart?

/ cooorvis


svett och tårar

är ganska glad idag, fick sluta tidigare så slapp matten, spanskan och svenska. Jag och caisa firade med en glass på mcdonalds i solen men njutningen avbröts när den läskiga fyllot på stan kom och frågade om han fick fläta caisas hår..

nu är jag inne och städar och ska snart plugga.. ja men det låter ju lockande!! flyttar möbler, rensar bort grejer och ba sliter ut mig själv. Längtar tills mamma kommer med spicy♥ kommer rulla fram i rhodos men det är okej!

ska vika och lägga in kläder i garderoben nu yeaaah

/manda

I FOUND THE CURE FOR A BROOKEN HEART,

tjo bro mandiz och caivell sittter i skolan, lite lyriska. ja för nu är det 19 dagar kvar till RHODOS!


veckans babe har vi valt med omsorg. han är en tunisisk man, som gillar att prata med unga kvinnor på facebook. mycket trevlig, so feeel free to add him. dock så måste du kunna engelska. och han gillar grova ord. har själv haft många fina bråk med pojken, men det är okej, så låt oss presentera veckans babe.. ingen mindre än..... HAIKEL SNIPER!!!!



alla singel tjejer som gillar att resa utomlands och få känna riktig njutning, KÖR PÅ FÖR FAN!

// caisaa, och mandizz fnissandes på sidan


AHHHHHH

omg.. vet inte vad jag ska ta mig till..
har druckit flera colaglas och lyssnar på bra david guetta musik och bara känner att snart kommer en riktig sockerkick!!
vill dansa, vill ligga på golvet och rulla runt, vill bara skrika!! är så glad och så hyper just nu

RHODOS HERE WE COME

från att idag har gråtit som fan tills nu när jag sitter och skrattar för mig själv

livets kurva:

nu är det bra.. nu är det dåligt.. nu är det bra.. nu är det dåligt

men nu kan det inte vara annat än bra må jag säga så en liten puss på livet♥

/mandaa

WHATS IN YOUR HEAD?

resan till Rhodos är nu bokad och klar. sitter redan taggad som få med brillorna på och lyssnar på zombie remixen. kan bara säga en sak. nu räknar vi ner föö-fan. YEEAH

fast sen att jag sitter med spanskan kan vi ju glömma. jag dör snart. spanska är det värsta språk som uppfunnits?! fattar nada så att säga. he he he. har inte ens gjort klart läxan till för hmmmm 3 veckor sedan, men det är okej!!!. men har lovat min mammsi att om jag ska få följa med så ska det vara fina rsultat på proven och inge skolk. he he de blir bra du! så nu är det skärpning kungkorven! jo men visst allt för dig mammmaaa.
lollipop/caivell

SOLA OCH BADA PINACOLADA PÅ SOMMARN ÄR LIVET SOM BÄST

IM ABOUT TO STRIP AND I WANNA QUIT CAN YOU HANDLE ME THE WAY I ARE???????????

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH ÄR SÅ SJUKT JÄVLA TAGGAd! OM FLYGBILJETTER FINNS KVAR FÖLJER JAG MED MANDIZZ TILL RHODOS OM 3 VECKOR!! GAaaaaah



sitter redan och drömmer mig bort!! klla bara på detta, lite donken lite sol lite mandiz och caivelll? sjukt jävla sinnes dase bra! nu ska jag strypa lite tuppaR!!! YEAH YEAH YES!

// CAIVELL I EN EGEN HÖG TAGGAD PERSON


I REMEMBER EVERY WORD YOU SAID

tjobro nu ska vi sluta deppa.... har just precis käkat och snart så spyr ja (och då menar jag av mätthet)

i torsdags så var hela facc ligan på fekke hos våran bebbo anton. även ammi följde med till etown och joinade! kvällen var trevlig tycker jag alllt! igår så kom mandizz hit och joinade till huset längre ner på gatan. där det bjöds på middag och bad. mandizz anton och caivell satt där till halv 3 på natten för då gick proppen haha! kvällen var mycket trevlig.  nu ska jag ta cyckeln till maloin bara för att de ska vara som på de fina tiderna haha! sen ikväll sattsar jag på att sova ensam, har fått en pissi och fellla syndrom = aldrig sova ensam. de blir första kvällen på en och en halv vecka! längtar lite i smyg.



vart fan tog det brajjjiga vädret vägen?

/ cA


EMMA-LEE

nu har det gått ett år sedan 8 & 9 april 2009. så sjukt hur snabbt tiden går. jag minns det som igår. påsklovet de året var det bästa någonsin. allt vi då hade framför oss. hela sommaren 2009. tänk att veta att man har något sådan framför sig. visst sommaren 2010 kommer säkert bli helt jävla najs. men att veta att förra sommaren aldrig kommer komma tillbaka dödar mig. dödar oss. dessa två dagar förra året var då det bästa jag hade upplevt. då lärde jag mig vad lycka var. visste det låter så jävla töntigt, men så är det. ingen kommer någonsin att förstå.

inte bara att vi fick träffa våran man, utan jag kom även Malin närmare igen. vilket jag är så jävla glad över. För så kul som vi har är det svårt att ha!!!! njut av fina bilder. för det gör jag. de var fina jävla dagar det där.

8 april







9 april









I'm lost and I need to be found



detta inlägga är okej // caisa andersson


hihihihhihgegegeahah


FLER BILDER FRÅN GÅRKVÄLLEN FINNS PÅ:
feliciabernhardsson.blogg.se


KOKOBELLLO har du en cello?

nu är jag taggad och klar och fråga inte vart jag ska för då blir jag arg. ibland har jag humörssvängningar. nu ska nog mia med också, hon velar hela tiden men jag tror nog att vi får med henne till slut! heja heja nu är jag redo. haha, vilket jävla cp-inlägg, det blev nog mitt stördaste på länge. nu ska jag nog stänga ner datan och se till att inte klämma fingrarna.. det har jag gjort ett par gånger med cissis data, jag tror nog inte att den gillar mig så mycket. men då kan jag berätta att jag gillar inte den heller, den är världens segaste varelse som onoff nånsin skapat! absolut inget illa menat, men jag talar bara sanning.. nu ska jag nog ringa mia och se hur det blir, för vem vet hon kanske ändrar sig igen? /FELICIA

Im gonna find a way to make it, without you tonight

tjolla hopp.. har just precis duscchat och ska nu firra mig sen blir det utgång! WIIIHO.
idag så har vi inte gjort ett jävla skit. jo köpt nötter. åh det låter givande. men då ska jag ta och berätta för alla där ute att det var fan inte givande!! sen har vi lirat lite chicago med ammis broder och syster, åh så ja så klart ronnie. det bästa som finns är när man inte gör någonting alls. iallafall här. för man gör endå något, huset är alltid fullt av människoroch livat. jag njuter till fullo!
köpte nytt iPhone skal igår på Mathilde, så ni vet så har jag blivit lite sådär förälskad i zebra mönster. så kände att detta passade som en smäck.

juste något underbart har hänt, något fantastiskt. helt jävla otroligt bra, det slåt allt. men det kan jag inte förmedla till er alla. men nu smids det planer i detta hus. snart ska vi dra hit mullsan och då sätts dom i verk. nu jävlar THE CAM vinner vi tillbaka titeln! halleluljah moment.
nu ska det fortsättas lyssnas på the used. GRR orgi// caivelll

WE LOVE YOU

hejsan hejsan, vill bara börja med att tacka allla som kom idag på träffen! riktigt roligt var det. alla läsare var så sjuuukt trevliga!
¨¨¨¨
riktigt mäktig känsla av att alla var där för våran skullll1!!
sen så har det rullat in med riktigt fina idolbilder, sådant uppskattas verkligen!!
he he kul att se att man påverkar så många vilsna tonårssjälar på ett bra sett!



hhe i know








tack för alla fina idolbilder fortsätt mejla in, [email protected]


Være godt kysse farvel
// caisa och amanda (många har frågat efter hennes blogg)

nu är du min

pappa lurade mig idag, han sa att han skulle till ica men istället hämtade han min efterlängdade iphone.
När han kom hem med den sa han att hämatde den i smyg för att jag skulle bli gladare eftersom jag är alltid sur på min daddy. Varför? jo jag får inte åka till peace and love för han...
Ett leende fanns såklart på mina läppar men jag tog bara iphonen och sa: jag blir glad när jag får åka till peace and love.
Stackars daddycool!! Nu får du stå ut med en skrikande och tjurig manda. Du vet vad du kan göra för att jag ska bli glad igen! men puss ändå för att du hämtade den♥

/manda


AUTOMATICO MEEEET

Hej kära bloggläsare! Som ni har tjatat om en bloggträff. NU ÄR DEN HÄR!! Klockan 13.00 på bondegatan 57! Det blir Amanda och Caisa och autografer utlovas. Ses vi där? ;)

bump in the road

tjollahopp spontan som man är tog jag tåget till stockholm imorse. min pappppi var iriiteradande och morsan en tjurkärring? vad fan ska man vara hemmma då för? det är ju frågan. nu sitter vi här och det vankas fest. eller ja hoppas vi på iallaballafall. planerar dagarna i minsta detalj så dom ska vara så givande som möjligt. åh. imorgon blir det en fin fin shoppingrunda!
you stick your head in the sunshine but expect the worst
dont give up you will make it, we all most go through it sometime, your not the first
/ caivelllll tha man

scream my lungs out and try to get to you

klockan är 10 och jag kan fan inte sova längre? vad är mitt promblem kan man ju undra. sitter och väntar på att mandizzz ska vakna så vi kan riva ärla.  och jag undrar varför påsklovet är så kort? jag blir ju galen.  finns så mycket man vill göra men hinner ju inte......   funderar på att åka till stockholm imorgon, men då missar jag ju min älskade träninG!! men om jag åker på onsdag missar jag en härlig kväll med brudarna! men torsdag då? nejj för då blira party hos våran anton! vad fan ska man göra liksoM? jaja får se det är ju trotsalllt värdens bästa ammi jag ska träffa! och jag måste shopppa. vilket är omöjligt i denna stad.

jaja nu ska ammi och malin få njuta lite, här är bilderna sen i tisdagssss när vi va i stockholm. så ni kan fan sluta tjata om dom!



bäst i världen





you are my only one, theres no one who gets me like you do





ni är det bästa som finns

/ caisa


just a stranger on the bus

hallllååå. nu sittr  här i ärla efter en mycket fin promenad i solen med en isglarre i handen och brillls i fejjan! ikväll ska vi jacuzzza och kolla på film, ja du allmänt njuta av livet som vi har gjort halva dagen. efter två lite galna nätter där vi har gjort allt annat än sovit behövs det lite recovering!!!!

kanon bilder sen i fredags!



lite mys sådär



idiot



happpppppybitch



trevliga pooojkar. som ska få lyckan attt gå fg

 
 

FACESHOOOOOT



vissa var mer taggade än andra



mycket trevligt tjejer må vi säga!!!

nej nu ska vi gå och dräpa en katt.... godnattt! / caisa & amanda


HALLÅ?

rolig aktivitet sökes!
/caivell, mandiz och emma

SLAGSTAGLARRE VARE HÄR!

me and the kingkorv is in da room. Nyss hemkomna från slagstaglarrren, jag njöt, inte cai
hmm hon é konsti
innan de var det en fin tid på staden med mamma. Inhandlades ett och annat.. okej tre saker .. men fina grejer!
sen tvingade jag mamma att skjutsa mig till ärla men med lite protest, hon tycker ju att det tar EN timme att åka dit fast det egentligen bara tar en halvtimme.
Väl i ärla bjöd cai och hennes mamma mig på egengjorda hamburgare, goa varom allt! puss på nettan!
Nu sitter jag här och lyssnar på go musik medans cai den socialtinkompitenta jävlen ligger i min säng och spelar på sin jävla iphone.. mm visst det är okej mmm mmm

/manda


stand by me nobody knows

tjo ho. sorry att jag har varit lite off. har haft ganska mycket att göra den senaste tiden. men nu ska kungkoorven ta igen allt på ett enda mega fucking dase inlägg! det ska bli det längsta i FACC's FACCING HISTORIA!! SO PEOPLE BE PREPPPPERD!

  ♥ lite fin fina bilder sen föörr förra helgen he he he. som spenderades in öestberga!





AMEN TJUSIGA BILDER



min favoritplats i hela världen

Jag och mina fina FAcc medlämmar har blivit mycket flitiga och tränar mycket må jag säga. blir stolt liten tår i ögat!

Jag har inte ätit godis på 3 månader och 2 dagar. är sjukt jävla stolt seriöst. fast nu börjar suget komma tillbaka fuck a duck maN!

Nu kommer lite mer fin sina bilder från förra helgen som spenderades hos ammi då hennes päron var i schweitzz!





 Ölspelet är givet och att jag och ammi klår 3 23åringar är ju ännu mer givet. vilka är bäst? HA? HÖRDE INTE?



DAGS ATT SKJUTA LITE GRISAR!!

okej till denna vecka nu då. har lyckats krossa min iPhone som nog alla vet. lämnade in den på lagning på måndagen och den var hel. tisdagen tappade jag den igen och krossade den. men nu är den hel eller touchen sista millimetern fungerar ej och saknas en bit i hörnet men sånt är livet. hoppas den håller att tag nu gör jag (och mammas plånka)


♥ har såklart även spenderat lite fin tid med mina älskade FACC medlemmar! vad vorde skolan utan dom? ja du inte ens hälften så rolig.

♥ har även vart i stockholm och kollat på tantrum to blind men bara för att retas med ammi kommer dom bilderna sen!

♥Inatt sov Hanna Ida och Linda här. myyycket roliga brudar. k'änns som gamla tider med skräckisar osV! detta gillas sjukt jävla starkt.

det var allt just nu, erkänn det slog alla rekord i längd? hoppas ni njuter riktigt j'ävla mycket när ni läser detta nu för det gjorde jag när jag skrev det! // KINGKORV


EN KLOK MÄNNISKA

http://dollyblond.se/

PÅSKLOV!

nu är det påsklov. Ett välbehövt sådant!
beeptestet igår gick väll ja.. åt helvete! men faktiskt inte naturkunskapsprovet, tummen uppp
sitter och äter godis och är ganska lack på att ett par påskkärringar kom och plingade dörr och tog alla lakrits!!
ingen jävla salt lakritsdöskalle finns kvar
lite lack sådär bara
men får nöja mig med ferarribilarna, dom é goa dom mé
nu ska jag ut och njuta av solen och kanske få lite färg haha sen blir det stan och hämta ett par tröjor och så hoppas jag en viss korv hör av sig, så får vi se var för busigt vi hittar på!

En roli grej som hände sådär igår på kvällskvirren:
Igår var jag inne på msn och pratade med några vackra kompisar, helt plötsligt lägger en kille till mig och jag trycker på acceptera. Han börjar direkt fråga på engelska (man fatta att han hade använt översättsprogram) om jag ville se han i camen och men jag sa nej. Sen fråga han om han fick se mig och då sa jag också nej.
Killen blev tjurig.. och jag skulle vara lite snäll och fråga vart han kom från. Haha svaret jag fick var
Akin (som han då hette) - Jag kalkon
Jag- HAHAHAHAHAHAH
Akin- What i some wrong?
Jag- Are you from Turkey, is that what you mean?
Akin- YES :D



ett par fagra kvinnor på det här

/amanda

RSS 2.0